Intensjonskunngjøring: Kontrolltårn for planlegging og gjennomføring av operasjoner på Oslo universitetssykehus HF

Hange

eForm 25 Voluntary ex-ante transparency notice
Negotiated procedure without prior call for competition
03.04.2024 10:35 (GMT+03:00)

Hankija

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Kate-Mari Hagen Kate-Mari Hagen
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Norra
916879067

Hanke lühikirjeldus


Denne kunngjøringen erstatter kunngjøring med Doffin ID 2024-104567og Ted ID: 181854-2024 på grunn av manglende informasjon.

Oslo Universitetssykehus HF (OUS) inngikk i juli 2022 et innovasjonspartnerskap med KPMG AS om å utvikle et kontrolltårn for planlegging og gjennomføring av operasjoner på sykehus. Innovasjonspartnerskapet ble gjennomført i fire faser, og det har gjennom partnerskapet blitt utviklet en skybasert programvareløsning, kalt Kontrolltårnet. Løsningen ble formelt godkjent den 30. juni 2023.

Avtalen om innovasjonspartnerskap inneholder en opsjon om anskaffelse av løsningen, og OUS ga i e-post av 9. desember 2023 beskjed til KPMG om at OUS ønsket å benytte seg av opsjonen.

På denne bakgrunn er det fremforhandlet en avtale om anskaffelse av løsningen mellom Sykehuspartner og KPMG. Sykehuspartner inngår avtalen på vegne av OUS.

Sykehusinnkjøp HF kunngjør med dette at Sykehuspartner HF vil inngå kontrakt med KPMG om kjøp av løsningen til OUS.

Avtalen er delt inn i tre faser. I fase 1 er hovedaktivitetene etablering av endelig integrasjonsdesign, test av utvalgte integrasjoner i eget testmiljø, ferdigstillelse av løsningsdesign, risiko- og sårbarhetsanalyse, personkonsekvensvurdering, Transfer Impact Assesment, et notat som omhandler forholdet til MDR-regelverket og en detaljert implementeringsplan for et utvalg klinikker. Fase 1 munner ut i milepæl 1 der Sykehuspartner/OUS beslutter om prosjektet skal gå videre til fase 2. I fase 2 gjennomføres teknisk implementering og innføring av løsning på klinikker. I fase 2 vil det også foretas en oppstart av drift- og forvaltningstjenester. Fase 2 munner ut i milepæl 2 der OUS beslutter om man skal gå videre til en ordinær drift og forvaltningsfase. Fase 3 er ordinær drift og forvaltning (inkludert videreutvikling).
Avtalen gjelder implementering, drift, forvaltning og videreutvikling av Kontrolltårnet for bruk ved OUS. Løsningen leveres som en SaaS-tjeneste (Software as a service).

Sykehuspartner/OUS mener at anskaffelsen til Sykehuspartner/OUS ligger innenfor rammene av den innovasjonspartnerskapsavtalen som ble inngått i juli 2022. Se begrunnelse i egen del av kunngjøringen. All begrunnelse må leses i sammenheng da begrensninger i antall tegn i feltene gjør at begrunnelsen er delt opp.

Mercell Estonia OÜ

Mercelli gruppi kuuluv Euroopa juhtiv e-hanke keskkond vahendab infot ostjate ja tarnijate vahel.

Kontakt

Mercell Eesti kasutajatugi

+372 683 6785
Mercell Estonia OÜ | Põhja puiestee 21C, 10143 Tallinn, Eesti