Tre barnehager i Tasta bydel - bruk av Best Value Procurement

Information

30-01-2017 12:11 (GMT+01:00)

Indkøber

Stavanger kommune Stavanger kommune
Jonas Berglind Jonas Berglind
Olav Kyrresgt 23
4068 Stavanger
Norge
964 965 226

Kort beskrivelse

Stavanger kommune ved Stavanger eiendom planlegger å utføre et prosjekt for å bygge tre barnehager i Tasta bydel. Det er tenkt gjennomført prekvalifisering før sommeren 2017.

Prosjektet er tenkt gjennomført som totalentreprise - valgte leverandør bygger samtlige barnehager. Dette forutsetter imidlertid politisk godkjenning.

Stavanger eiendom ønsker å benytte anskaffelsesmetoden Best Value Procurement («BVP»).

Med BVP gjennomføres en effektiv og målrettet konkurranse som spisses mot leverandørens evne til å se hele oppdraget fra start til mål og bidrar til redusert risiko. For nærmere beskrivelse se DIFI sine nettsider.

BVP er en ny anskaffelsesform i Norge, og det er essensielt at leverandørene tar initiativ til å delta på kurs (i regi av bl.a. DIFI, næringsforeninger og RIF) for å tilegne seg kunnskap om metoden.

Forutsatt nødvendig politisk godkjenning, vil Stavanger eiendom i forkant anskaffelsen arrangere et informasjonsmøte for å redegjøre for konkurransegjennomføringen.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark