Rammeavtaler for møbler

Information

Offentligt udbud
21-12-2016 08:14 (GMT+01:00)
03-02-2017 12:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Norges idrettshøgskole Norges idrettshøgskole
Cecilie Sælør Fon Cecilie Sælør Fon
Sognsveien 220
0863 Oslo
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

I forbindelse med rehabilitering av Norges idrettshøgskole (NIH) skal det anskaffes møbler og inventar. Ettersom omfanget er stort og variert, er møbelanskaffelsene delt opp i flere konkurranser. Det er tidligere inngått kontrakt for levering av møbler til NIHs kantine og uteområder. Denne konkurransen omfatter de øvrige møblene som skal kjøpes inn til NIH.

NIH skal gjennom denne konkurransen inngå tre rammeavtaler. Hver rammeavtale skal inngås med én leverandør. Tilbyderne kan velge fritt om de ønsker å gi tilbud på en eller flere rammeavtaler. Avtalene vil bli tildelt uavhengig av hverandre.

Avtalenes totale verdi er anslått til mellom 10 000 000 og 20 000 000 kr ekskl. mva. Rammeavtalens varighet vil være to år. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge varigheten av rammeavtalen med ett år av gangen, inntil to ganger, slik at rammeavtalens totale, maksimale varighet vil være fire år (2 + 1 + 1 år).

Den vesentlige delen av hver rammeavtales verdi er planlagt som ett samlet avrop med levering fra 1. juli 2017. Intensjonen med å inngå rammeavtaler er blant annet at det skal være rom for avvik fra de oppgitte mengdeestimatene, rom for å kjøpe fra hele den valgte leverandørens sortiment innenfor segmentene som rammeavtalene omfatter, og rom for ytterligere kjøp etter den første hovedleveransen. Selv om det er NIHs klare ønske å gjøre ett stort og samlet avrop som beskrevet ovenfor, må leverandørene være forberedt på betydelige avvik fra det beskrevne omfanget og på en annen fremdrift, blant annet av budsjettmessige årsaker og som følge av endret fremdrift i rehabiliteringsprosjektet. NIH er ikke bundet av mengdeestimatene som er oppgitt.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark