NTNU Campusutvikling - Kartlegging av aktivitet og arbeidsmønster samt konseptutvikling for arealer

Information

06-12-2016 14:42 (GMT+01:00)

Indkøber

NTNU NTNU
Hege Elisabeth Sannan Skorild Hege Elisabeth Sannan Skorild
Klæbuveien 72
7012 Trondheim
Norge
974767880

Kort beskrivelse

NTNUs fremtidige campus i Trondheim skal samles i området rundt Gløshaugen.

NTNU tar utgangspunkt i at campus samles gjennom en helhetlig utbygging for å erstatte arealene som i hovedsak ligger på Dragvoll i dag.

Kartlegging av aktivitet og arbeidsmønster, og konseptutvikling for arealer inngår i Masterplan for campus i Trondheim, som består av tre delprosjekt:

•Kartlegging og konseptutvikling for arealer

•Helhetlig fysisk plan

•Faglig lokalisering i samla campus

Oppdraget skal lede frem til grunnlag for rom- og funksjonsprogram for nybygg og ombygginger av eksisterende bygningsmasse. Rom- og funksjonsprogrammet vil igjen inngå i byggeprogrammet som skal angi krav til det ferdige byggverk og uteområde. En viktig del av oppdraget vil være å utveksle kunnskap og underlag til de to andre delprosjektene som inngår i masterplanen.

Oppdraget omfatter to deler; utvikling av grunnlag for rom- og funksjonsprogram samt prosjektledelse.

Konkurranse vedrørende helhetlig fysisk plan er kunngjort (se https://sourcing.amesto.com/avantra/Customer/trondheim/modules/purchase/published/), og det inviteres i den forbindelse til leverandørkonferanse i Trondheim 28.11.2016, hvor det også er ønskelig at potensielle deltakere i nærværende konkurranse deltar. Påmelding via e-post til kirsti.klokkerhaug@ntnu.no innen 22.11.2016.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark