2016-022 UHPLC system

Information

Konkurrencepræget dialog
08-07-2016 15:28 (GMT+02:00)

Indkøber

Veterinærinstituttet Veterinærinstituttet
Annelin Ottesen Annelin Ottesen
Pb 750 Sentrum
0106 OSLO
Norge
970 955 623

Kort beskrivelse

Anskaffelse av det nyeste og mest attraktivt UHPLC system på markedet til eksisterende Q-Exactive MS’en

Veterinærinstituttet ønsker tilbud på levering av UHPLC system tilVeterinærinstituttet avdeling i Oslo, Kjemi og toksikologi.

UPLCpumpesystemet, inkl. autosampleren, må være fullt kompatibel med et Thermo Fisher Q-Exactive massespektrometerog programvarene som brukes for å kjøre den. Må ha stabil flow frax-y mL/min, trykk opp til x bar, x prøver i autosampleren. Alt måtte kunnestyres from Thermos Xcalibur eller Tracefinder dataprogrammer. Injeksjonsvolumet opp til 20 μL.

Oppdragsgivere

Veterinærinstituttet,organisasjonsnummer; 970 955 623

Postboks 750 Sentrum

0106 Oslo

Beskrivelse av virksomheten

Veterinærinstituttet (VI)Veterinærinstituttet er et biomedisinsk forskningsinstitutt og Norges ledende fagmiljø innen biosikkerhet for fisk og landdyr.Vårt mål er å bli Norges beredskapssenter for én helse. Helt siden opprettelsen i 1891 har vi arbeidet for å styrke norsk bioøkonomi.Veterinærinstituttets viktigste funksjon er beredskap og kompetanseutvikling for å avverge helsetrusler mot fisk, dyr og mennesker. Diagnostikk har alltid vært et fundament for instituttets virksomhet. I dag er kjerneaktivitetene forskning, innovasjon, overvåking, risikovurdering, rådgiving og formidling i tillegg til diagnostikk. Veterinærinstituttet er nasjonalt og internasjonalt referanselaboratorium.

Hjemmeside: http://www.vetinst.no

Anskaffelsens formål

Perdagens dato bruker Veterinærinstituttet et analytisk LC–MS system som består avet gammelt Waters LC-system knyttet til en ionefelle masse spektrometer (LCQ)for preparativ opprensing av toksiner og referanse materialer. For åeffektivisere dette arbeidet, skal det investeres i et eksisterende UHPLC systemet, som er koplet opp til Q-Exactive og som er i stand til å levere tilstrekkelig flowhastighet med passende injeksjonsvolum, flyttes til LCQ. Derfor ønsker vi å erstatte det UHPLC systemet med et nytt.Vi vilkjøpe det nyeste og mest attraktive UPLC systemet på markedet til eksisterendeQ-Exactive MS’en, som ble tatt i bruk i 2013. Dette skal bidra til bedreseparasjon, stabilitet, følsomhet, linearitet, optimalisert prøve kapasitet ogutvidet hastighetsmuligheter. På denne måten kan vi dekke våre behov tilpreparativt arbeid og beholder muligheten til å bruke det kombinerte systemet til analytisk arbeid.Kravtil system:

UPLC pumpesystemet, inkl. autosampleren, må være fullt kompatibel med Thermo Q-Exactive og programvarene som brukes for å kjøre den. Må ha stabil flow fra x-y mL/min, trykk opp til x bar, x prøver i autosampleren. Alt måtte kunnestyres from Thermos Xcalibur eller Tracefinder dataprogrammer. Injeksjonsvolumeopp til 20 μL.

Anskaffelsesprosedyre konkurranse med forhandling, jf FOA § 5-1.

Anskaffelsen gjøres i henhold til gjeldende lov 16. juli 1999 nr. 69om offentlige anskaffelser(LoA) og forskrift om offentlige anskaffelser fastsatt ved kgl.res. 7.april 2006 nr. 402

(FOA), Del II §5-1. etter prosedyren ”Konkurransemed forhandling”. Kontraktstildelingvil skje til tilbyder med det økonomisk mest fordelaktige tilbud basert på deoppgitte tildelingskriteriene. Alle interesserte leverandører gis adgang til ålevere tilbud. Forhandlingenekan bli gjennomført i flere faser for å redusere det antall tilbud detforhandles om. Reduksjonen av antall tilbud detforhandles om skjer på bakgrunn av en vurdering avtildelingskriteriene, jfr. forskriftens §11-8(1).Bare de tilbyderne som oppfyller kvalifikasjonskravene vil få sinetilbud evaluert.Se punkt 4.4 Forhandling for nærmere beskrivelse av prosessen.Inngitte tilbud skal inneholde alle nødvendige opplysninger somoppdragsgiver trenger for åevaluere tilbudet. Alle punkter i kravspesifikasjonen,måbesvares og tilfredsstille satte krav.

Leverandøren oppfordres derfor på det sterkeste til å følge deanvisninger som gis i dettekonkurransegrunnlaget med vedlegg og eventuelt stille spørsmål veduklarheter.

All kommunikasjon mellom Tilbyder og Oppdragsgiver skal rettes til Oppdragsgivers kontaktperson via "Spørsmål og svar"-funksjonen i vår elektroniske anbudsløsning. Alle spørsmål og svar vil bli gjort tilgjengelig for samtlige tilbydere, i anonymisert form.

Henvendelser mottatt senere enn frist for spørsmål vil ikke bli besvart.

Frist for spørsmål:

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark