HFK-16-0190 Rammeavtale for eventtenester knytt til Europeisk mobilitetsveke (EMU) i Bergen

Information

Konkurrencepræget dialog
29-06-2016 08:06 (GMT+02:00)
04-08-2016 12:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Hordaland fylkeskommune Hordaland fylkeskommune
Marte Hustveit Hauge Marte Hustveit Hauge
Postboks 7900
5020 Bergen
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Europeisk mobilitetsveke (EMU) vert årleg markert i kring 2 000 byar i Europa frå 16. – 22. september. Målsettinga er å fremme miljøvennleg transport og oppmode til å la bilen stå. I løpet av veka vil byane som deltek gjennomføre ulike arrangement for å promotere sykkel, gange, kollektivtransport og samkøyring. Eit av dei større tiltaka i veka er å arrangere «Bilfri dag», der ei gate eller eit byrom skal vere stengt for bilar ein periode. Målet er å vise korleis eit sentrumsområde kan vere utan biltrafikk. Kvart år er det eit nytt slagord for EMU, og i 2016 er dette «Reis smart. Det lønner seg».

I Bergen er Bergensprogrammet arrangør for EMU. Dette er eit samarbeidsprosjekt mellom Hordaland fylkeskommune (HFK), Bergen kommune, og Statens vegvesen. Partane arbeider med tiltak retta mot kollektivtilbod, gang-sykkelvegar, miljøprosjekt, tiltak for betre trafikktryggleik, sentrumstiltak og nye vegprosjekt. Bergen kommune har prosjektleiaransvaret, mens HFK ved samferdselsavdelinga er ansvarleg for innkjøpet og er kontraktspart.

Hordaland fylkeskommune ønskjer å inngå rammeavtale om levering av eventtenester i samband med gjennomføringa av Europeisk mobilitetsveke i Bergen. Årleg er det tre hovudaktiviteter som finn stad under EMU. I tillegg må Leverandør vere førebudd på ytterlegere aktivitatetar som vert avtalt nærare i samband med planlegginga av veka.

Komplette konkurransedokument finst på: https://anskaffingar.hfk.no/Avantra/Customer/Hordaland/Modules/Purchase/Published/

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark