E-læringssystem for anvendt Petroleumgeofysikk

Information

Offentligt udbud
24-06-2015 08:32 (GMT+02:00)

Indkøber

NTNU NTNU
Thomas Nerland Thomas Nerland
Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU)
Trondheim 7491
Norge

Tildelingsinformationer

CASE er et nasjonalt konsortium innen anvendt petroleumsgeofysikk med NTNU som vertskap. Forskningspartnerne i tillegg til NTNU er Universitetet i Bergen, Universitetet i Oslo, Universitetet i Tromsø og Universitetssenteret på Svalbard. Aktivitetene i senteret vil være utdanning, forskning og innovasjon basert på case-studier og beste praksis-erfaringer.

Denne anskaffelsen gjelder for et e-læringssystem innen petroleumsgeofysikk, samt tilhørende tjenester som blir beskrevet mer inngående i spesifikasjonen, jf. Bilag 1 til kontrakten. E-læringssystemet skal brukes av studenter ved universitetene og industrirepresentanter. Denne anskaffelsen gjelder for et e-læringssystem innen petroleumsgeofysikk, samt tilhørende tjenester som blir beskrevet mer inngående i spesifikasjonen. E-læringssystemet skal brukes av studenter ved universitetene og industrirepresentanter.



Kontraktstildeling
Tittel: E-læringssystemet anvendt petroleumsgeofysikk
Dato for kontraktstildeling: 08-06-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
UniGEO AS, Thormøhlensgate 49, 5006 Bergen, NO.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark