19/2014 Abonnement på databaser over bank- og finanssektoren

Information

06-01-2015 10:52 (GMT+01:00)

Indkøber

Garantiinstituttet for eksportkreditt (GIEK) Garantiinstituttet for eksportkreditt (GIEK)
Vera Didriksen Vera Didriksen
PB 1763 Vika
0122 OSLO
Norge
974760908

Tildelingsinformationer

GIEk gjennomfører flere ganger i uken analyser av banker. Hoveddelen av analysene er for rembursgarantier, der GIEK har kort tidsfrist på å gjennomføre analysen. GIEK har behov for å fremskaffe data om bankers regnskap, regulatoriske regime og risikorapporter på kort varsel. Det er en nødvendig forutsetning at informasjonen vises på et enhetlig format, og er tilgjengelig til enhver tid. I dag fylles dette behovet av at GIEK abonnerer på flere ulike databaser.

GIEK ønsker å bruke Bankscope i analyser av banker, det vil si i alle remburser og i alle andre garantisaker der en bank er risikopunkt, i saker der vi trenger en vurdering av banker som medgarantister eller i andre roller dersom det er en bank GIEK ikke allerede har et nært forhold til.

GIEK har foretatt undersøkelser i markedet, og er ikke kjent med gode alternativer til Bankscope. Det er ikke mange leverandører av denne typen data, og GIEK mener å ha en god oversikt over leverandørene. Flere andre leverandører har gode analyser og datagrunnlag for større banker, men det er store mangler når det gjelder små banker, og særlig i banker utviklingsland. Bankscope har god dekning på små banker globalt. Bankscope leverer validert informasjon i et gjenkjennelig oppsett, der informasjonen er tilgjengelig til enhver tid, og jevnlig blir oppdatert.



Kontraktstildeling
Tittel: Abonnement på database, banker og finansinstitusjoner
Dato for kontraktstildeling: 04-01-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Bureau van Dijk Editions Electroniques SA, Rue du-Roveray 12, 1207 GENEVA, CH.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark