Ny Psykiatri Ballerup – Nybyggeri til behandling af voksne med spiseforstyrrelser på PC Ballerup.

Information

Begrænset udbud
01-04-2014 08:12 (GMT+02:00)
29-04-2014 12:00

Indkøber

Region Hovedstadens Psykiatri Region Hovedstadens Psykiatri
Jais Elvekjær Jais Elvekjær
Kristineberg 3
2100 København Ø
Danmark

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Region Hovedstadens Psykiatri inviterer hermed tekniske rådgivere til at ansøge om deltagelse i en projektkonkurrence om udformningen af et nybyggeri til behandlingen af voksne med spiseforstyrrelser på Psykiatrisk Center i Ballerup. Udbuddet påregnes gennemført som en to-faset konkurrence, hvor fase 1 er nærværende projektkonkurrence og fase 2 er udbud med forhandling blandt vinderne af projektkonkurrencen uden forudgående udbudsbekendtgørelse, jf. udbudsdirektivets art. 31, stk. 3. Den endelige vinder af udbuddet tildeles rollen som totalrådgiver for ordregiver i forbindelse med projektets gennemførelse.

Region Hovedstadens Psykiatri ønsker at samle behandlingen af voksne med spiseforstyrrelser i et nybyggeri, som placeres på Psykiatrisk Center i Ballerup, for at skabe en optimeret patientbehandling, en attraktiv arbejdsplads, et stærkere fagligt miljø og forskning samt give grundlag for en optimeret drift.

Aktuelt foregår behandlingen af voksne patienter med spiseforstyrrelser på tre Psykiatriske Centre, PC København, PC Stolpegård og PC Ballerup, og på fire lokaliteter, Rigshospitalet, Stolpegård, Gentofte og Ballerup.

Nybyggeriet til behandling af voksne med spiseforstyrrelser skal rumme mulighed for ambulant, dag- og døgnbehandling med 23 døgnsengepladser og stort ambulatorium. I projektet indgår også café-/kantinefaciliteter, auditorium og mødefaciliteter samt udearealer til ophold, aktiviteter og parkering for personale, patienter og besøgende. Nybyggeriet skal være en samlet bygning til ambulatorium, dag- og døgnafsnit samt tilhørende faciliteter, hvor psykiatriens daglige aktiviteter kan foregå på en god måde – både i de enkelte behandlingsområder og på tværs af behandlingsområderne. Det samlede projekt skal på en naturlig måde passes ind i det eksisterende psykiatriske center.

Projektet består af et forventet nybygget bygningsareal på i alt ca. 6 000 m² bruttoareal, og har en samlet anlægssum på ca. 120 mio. kr. ekskl. moms.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark