Klientomlegging og -forvaltning

Information

Konkurrencepræget dialog
13-01-2014 11:01 (GMT+01:00)

Indkøber

Tildelingsinformationer

Styret i Helse Sør-Øst vedtok 25. oktober 2012 en ny IKT strategi og plan. Et av programmene i denne satsingen er å etablere en felles IKT-plattform for helseforetakene i Helse Sør-Øst. Dette innebærer å standardisere på eksisterende IKT-tjenester, samt utvikle nye tjenester. Programmets prosjekter er hovedsakelig delt inn i to typer: utviklingsprosjekter og omleggingsprosjekter.

Den nye IKT strategien åpner for at enkeltprogrammer/prosjekter kan settes ut til eksterne leverandører med hovedansvar for leveransene gjennom tydelige kontrakter. Sykehuspartner ønsker derfor å vurdere hvilke tjenester som skal gjennomføres internt i Helse Sør-Øst RHF, og hvilke tjenester som kan bli satt ut til en ekstern leverandør. Dette for å oppnå raskere gjennomføringstid på plattformprogrammet, gi økt utnyttelsen av interne ressurser i Sykehuspartner, gi økt og mer helhetlig ansvar til leverandører samt gi reduserte og mer forutsigbare kostnader.

Med bakgrunn i dette utlyses det en konkurranse for klientomlegging og -forvaltning. Anskaffelsen vil bli delt opp i 2 hovedområder:

- Anskaffelsens del 1: Omlegging av klienter innebærer å gjennomføre omleggingsprosjektene for noen utvalgte Helseforetak hva gjelder kartlegging av applikasjoner og klienter, applikasjonspakking, tanking/merking og utplassering av fysiske klienter. I tillegg kommer visse aktiviteter rundt migrering av e-post, brukere og fil.

- Anskaffelsens del 2: Forvaltning av klienter innebærer henting/mottak, (re)tanking og utlevering av ferdig tanket klient til et definert servicepunkt for alle eller utvalgte Helseforetak



Kontraktstildeling
Tittel: Klientomlegging
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Atea AS976239997, Brynsalléen 2, 0667 OSLO, Telefon: +47 91194007.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark