Markedsundersøkelse Drift og overvåking av fiberinfrastruktur for Forsvaret

Information

16-08-2013 15:46 (GMT+02:00)

Indkøber

Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO)
Marit Kristiansen Marit Kristiansen
FLO IKT Kontraktsavdelingen, Postboks 800, Postmottak,
LILLEHAMMER N-2617
Norge

Kort beskrivelse

Denne markedsundersøkelsen (RFI) skal gjøre Forsvaret i stand til å vurdere alternative driftskonsepter og driftsleverandører som kan drifte og overvåke Forsvarets fiberinfrastruktur med tilhørende teknologi.

Informasjonen som mottas i leverandørenes besvarelser vil inngå som beslutningsunderlag i FLO IKTs videre arbeid med å spesifisere sine krav til driftskonsept og driftsleverandør. På et senere tidspunkt vurderer Forsvaret å gjennomføre en konkurranse vedrørende drift og overvåking av fiberinfrastruktur for Forsvaret. Hvilken anskaffelsesprosedyre som eventuelt velges for konkurransen besluttes på et senere tidspunkt.

Forsvaret er i ferd med å etablere et landsomfattende fiberoptisk kjernenett med avgreninger (aksessnett) mot ulike brukerlokasjoner. Kjernenettet vil få en trinnvis utbygging der Forsvarets strategi er å eie «sort fiber» i eksisterende og planlagte sivile kabelprosjekter.

Drift og overvåkning av Forsvarets fiberinfrastruktur vil omfatte det fiberoptiske kjernenettet og fiberavgreninger i aksessnettet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=303110.

Filer

Navn Størrelse
RFI_drift_og_overvaaking_av_fiberinfrastruktur_for_Forsvaret.doc 272 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark