Restaurering av eksisterende norsk/russisk grensegjerde

Information

Offentligt udbud
15-05-2012 13:38 (GMT+02:00)
15-06-2012 14:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Reindriftsforvaltningen Øst-Finnmark Reindriftsforvaltningen Øst-Finnmark
Ingolf Balto Ingolf Balto
Postboks 174,
9730 Karasjok
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Restaurering av eksisterende norsk/russisk grensegjerde på strekningen fra porten ved Langvatn øst for Korpfjellet og sør-vestover til Vuorjeearru i Sør-Varanger kommune i Finnmark fylke. En strekning på 11 km.

Det skal skiftes ut og suppleres med ca. 2200 stolper på strekningen. Eksisterende gjerde skiftes ut med netting i tillegg til 2 overstreng. Det skal barduneres der gjerdet har en vinkel, og bardunene merkes. 2 plasser skal gjerdet flyttes par hundre meter og den gamle traseen skal ryddes, stolper fra den gamle traseen som ikke er dårlige eller råtnet skal benyttes i den nye omforente trasen, i tillegg skal en port flyttes. På en strekning på ca 3 km skal gjerdestolpene flyttes nærmere hverandre fra en avstandslengde på 4 meter til en avstandslenge på 3 meter som er jfr. Grensegjerdestandard for Norsk/Russisk grensegjerde.

Det vil bli foretatt befaring av traseen før oppstart, slik at oppdragstaker får fullstendig oversikt over hva som skal gjøres.

Stolpene må bankes/bores ned i bakken i en dybde på ca. 50 cm. Oppsetting av netting med nettinghøyde ca. 125 cm med minst 3 kramper pr. stolpe, og med 2 høyder med overstreng over nettingen. Stolpehøyden er standard impregnert grensegjerdestolpe i 3 meters høyde, som føres opp med 3 meters stolpeavstand. Dette jamfør Grensegjerdestandard for Norsk/Finsk grensegjerde.

Oppsett/bygging av gjerde skal utføres fagmessig og godkjennes av

reindriftsagronomen. Fagmessig utførelse følger av langvarig praksis og eventuelle spørsmål rettes til reindriftsagronomen.

Det påhviler oppdragshaver å bygge/sette opp gjerdet etter fagmessig standard.

Bortfrakt av gammelt gjerdemateriell/søppel til godkjent deponi, deponeringskvitteringen skal fremlegges.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=258120.

Filer

Navn Størrelse
Konkurransegrunnlag_2012_-_ØF.pdf 396 KB
Vedlegg_KG_ØF.pdf 557 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark