Innleie av Delprosjektledere (3 personer), Oslo-Ski

Information

Udbud med forhandling
01-03-2012 14:58 (GMT+01:00)
14-03-2012 12:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Jernbaneverket Jernbaneverket
Aksel Tveida
Stenersgata 1 D,
0103 OSLO
Norge

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Kort beskrivelse av prosjektet:

Prosjekt Follobanen er et av Jernbaneverkets mest omfattende og langsiktige prosjekter. Prosjektets oppgave er å planlegge og gjennomføre utbygging av 22 km nytt dobbeltspor mellom Oslo og Ski, og skal dimensjoneres for hastigheter over 200 km/t. Prosjektet er i gang med utvikling av detaljplaner og kontraktstildelinger forventes å skje 2013-2014. Prosjektet består av følgende delprosjekter: Ski stasjon, Tunnelentreprise og innføring Oslo S, som alle tre skal besettes med delprosjektledere med ansvar for:

Hovedoppgaver som skal utføres:

• Bistå Prosjektleder i ivaretakelse av budsjettdisponeringsmyndighets (BDM) rolle og utarbeidelse av strategier og premisser for konkurransegrunnlag.

• Bistå Prosjektleder slik at prosjektet etterlever prinsippene for ledelse og verdigrunnlaget i Utbyggingsdivisjonen samt gjennomfører de oppgaver som er konkretisert i prosjektets styringsdokument.

• Bistå Prosjektleder for å bringe tildelt prosjekt fram til angitte mål.

• Bistå Prosjektleder i at det blir utarbeidet nødvendige planer/strategier og at disse er i samsvar med overordnede føringer for prosjektet.

• Bistå ved oppfølging av avvik og at endringer fra regelverk og godkjent hovedplan blir godkjent.

•Bistå ved utforming av prosjektets kontraktstrategi og anskaffelsesstrategier. Utarbeidelse av konkurransegrunnlag, delta i gjennomføring av forhandlinger og kontraktsforvaltning, i samarbeid med kontraktsrådgivere fra Forsyning og prosjekterende rådgivere.

I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført arbeidsoppgaver som naturlig hører inn under fagområdet i prosjektet.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=251699.

Filer

Navn Størrelse
Forslag_til_avtale,_Delprosjektledere_(3_personer),_Oslo-Ski.pdf 208 KB
HMS-erklæring.pdf 8 KB
Tilbudsinnbydelse,_Delprosjektleder_(3_personer)_Oslo-Ski.pdf 141 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark