Tietopyyntö - Henkilöarvioinnit

Information

18-10-2021 09:44 (GMT+02:00)
29-10-2021 11:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Heikki Hurri
Tikkamäentie 16
80210 Joensuu
Finland
2732095-2

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Tietopyyntö koskee henkilöarvioinnin palveluita rekrytoinnin tueksi.
Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoita hankintalain 65 §:n mukaisesti. Tämä tietopyyntö ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, jonka perusteella tehdään hankinta. Tietopyynnön vastausten perusteella on tarkoitus suunnitella tulevaa hankintaa. Tietopyyntö tai siinä esitetyt tiedot eivät sido hankintayksikköä tekemään hankintaa myöhemmin. Hankinta voidaan jättää toteuttamatta osittain tai kokonaan.

Pyydämme hankinnasta kiinnostuneita palveluntuottajia vastaamaan tietopyyntöön. Henkilöarvioinnilla tarkoitetaan rekrytoinnin yhteydessä valittujen kandidaattien arviointia.
Arvioinnin suorittaa henkilöarviointeihin erikoistunut psykologi.
Arviointi sisältää testejä, jotka ovat monimenetelmäisiä psykologisia arviointeja.
Arvioinnit toteutetaan pääsääntöisesti palveluntuottajan tiloissa, jotka soveltuvat tarkoitukseen. Tilaaja edellyttää palveluntuottajan tilojen sijaitsevan Siun soten päätoimipaikan läheisyydessä Joensuussa. Henkilöarviointeja voidaan toteuttaa osittain paikasta riippumattomasti etäyhteyksin. Kolmas tapa on kahden edellä kuvatun toteutustavan yhdistelmä ns. hybridi.


Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen hankintaan osallistumiselle. Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamatta jättäminen ei vaikuta tarjoajan asemaan mahdollisessa tarjouskilpailussa.

Filer

Navn Størrelse
Henkilöarvioinnit.pdf 361 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark