Oittaan uimarannan pukutilat, uudisrakennus

Information

Offentligt udbud
19-05-2021 10:58 (GMT+02:00)
25-06-2021 11:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
Tilapalvelut-liikelaitos Tilapalvelut-liikelaitos
Riikka Sippo-Hosio Riikka Sippo-Hosio
PL 6200 (Virastopiha 2 C)
02070 ESPOON KAUPUNKI
Finland
0101263-6

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Pukutilarakennus sijaitsee Oittaan ulkoilualueella Bodominjärven eteläpäässä olevalla uimarannalla. Rakennus palvelee uimarannan, Angry Birds -puiston, pelikentän sekä luonto- ja lenkkipolkujen kävijöitä. Rakennuksessa on lämpimät wc-tilat sekä siivous- ja tekniset tilat (yhteensä noin 50 hym2) sekä kesäkäytössä olevat lämmittämättömät pukuhuoneet, ensiapu – ja valvomotilat (yhteensä n.69,5 hym2). Lisäksi rakennukseen liittyy jäte- ja varastokatos. Kokonaisala on n. 158 br-m2. Tontilla sijaitsee myös vanha Oittaan kartanon päärakennus, aitta sekä navettarakennus, jossa toimii Ulkoilukeskus. Rannalla on myöhemmin rakennettu esteetön wc- ja pukutilarakennus. Tontilla tehdään uudisrakentamisen tarvitsemat aluetyöt ja sekä istutusten parannustyöt. Rakennuksen ympärillä oleva maasto ja kulkuväylät muotoillaan tarpeellisilta osin. Wc- /lastenhoitotilat lämmitetään ilmalämpöpumpuilla ja sähkötoimisella lattialämmityksellä sekä varustetaan koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Kylmät huonetilat varustetaan koneellisella poistolla ja korvausilmaventtiileillä.

Olemassa oleva monitoimiareena siirretään uuteen sijoituspaikkaansa tontilla. Siirto ja siihen liittyvät asiakirjoissa esitetyt työt sisältyvät urakkaan ja siitä pyydetään erillishinta.
Espoon kaupunki pyytää tarjouksia Oittaan uimarannan pukutilojen uudisrakennuksen kokonaisurakasta tarjouspyynnön liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.

Rakennuttaja edellyttää, että tarjoaja on tutustunut kohteeseen, sen sijaintiin ja olosuhteisiin ennen tarjouksen antamista.

Työssä noudatetaan voimassa olevia rakentamista koskevia Suomen lakeja, asetuksia ja normeja sekä suomalaisten viranomaisten ohjeita ja määräyksiä siltä osin, kuin ne koskevat valmistusta, työturvallisuutta ja muuta toimintaa.

Filer

Navn Størrelse
350577_liitteet.zip 577 KB
Tarjouspyyntö.pdf 296 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark