Luukin leirikeskus; päärakennuksen peruskorjaus

Information

Offentligt udbud
05-02-2021 13:11 (GMT+01:00)
05-03-2021 11:00 (GMT+01:00)

Indkøber

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
Riikka Sippo-Hosio Riikka Sippo-Hosio
PL 640
02070 ESPOON KAUPUNKI
Finland
0101263-6

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Luukin leirikeskus sijaitsee Luukinjärven rannassa Espoossa. Tontilla on nykytilanteessa vuonna 1929 valmistunut hirsirakenteinen päärakennus, vuonna 2014 valmistunut saunarakennus ja jätekatos, sekä grillikatos. Hankeen yhteydessä päärakennus peruskorjataan. Vanhaa jätekatosta laajennetaan halkovarastolla, johon oma sisäänkäynti ulkoa. Grillikatos puretaan siirrettäväksi ja paikalle rakennetaan uusi grillikatos.
Tontilla tehdään uudisrakentamisen ja peruskorjauksen tarvitsemat aluetyöt ja piha-alueiden ja istutusten parannustyöt urakka-alueella. Alueen uudet kulkuväylät ja yhteydet rakennuksiin tehdään esteettömiksi.
Päärakennus varustetaan kunnan verkostoon liitetyllä vesi- ja viemäriverkostolla, sekä koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla lämmöntalteenotolla. Rakennusten lämmitystä varten tehdään uudet maalämpökaivot. Alueella oleva, nyt käytöstä poistunut panospuhdistamo poistetaan ja siirretään muualle käyttöön.

Espoon kaupunki pyytää kokonaishintatarjouksia Luukin leirikeskuksen päärakennuksen peruskorjauksesta tarjouspyynnön liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti.

Rakennuttaja edellyttää, että tarjoaja on tutustunut kohteeseen, sen sijaintiin ja olosuhteisiin ennen tarjouksen antamista.

Työssä noudatetaan voimassa olevia rakentamista koskevia Suomen lakeja, asetuksia ja normeja sekä suomalaisten viranomaisten ohjeita ja määräyksiä siltä osin, kuin ne koskevat valmistusta, työturvallisuutta ja muuta toimintaa.

II.2.4.1 Urakkamuoto

Hankkeen urakkamuotona on kokonaisurakka ja kaikki tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt työt sisältyvät kokonaisurakkaan. Kokonaisurakoitsija toimii hankkeessa pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana. Sopimusehdot YSE98 urakkaohjelmassa mainituin poikkeuksin ja tarkennuksin.

Kokonaisurakoitsijan tulee huomioida kaikki rakennusluvassa pääurakoitsijalle osoitetut velvoitteet. Kokonaisurakoitsijan päätoteutusvelvollisuus on voimassa siihen asti kunnes kaikki urakkasopimuksen mukaiset työt kohteessa on hyväksytysti suoritettu.
Kokonaisurakoitsijan tulee nimetä työmaalle työturvallisuudesta vastaava henkilö sekä rakennustyömaan kosteudenhallinnasta vastaava henkilö.

II.2.4.2 Tavoiteaikataulu

Rakentamisen arvioitu aloitus 4/2021.
Kohde tulee olla kokonaisuudessaan valmis ja käyttäjän vastaanotettavissa käyttöön 4/2022.

II.2.4.3 Hankintamenettelyn sisältö

Hankintayksikkö valitsee kokonaisurakkaan yhden toteuttajan avoimessa hankintamenettelyssä tämän tarjouspyynnön kohdan "Tarjouspyynnön muut ehdot/Soveltuvuusvaatimukset" täyttäneiden tarjoajaehdokkaiden kesken tämän tarjouskilpailun perusteella. Hankinnan tarkempi kuvaus, kts. tarjouspyynnön kaupalliset ja tekniset asiakirjat, jotka on lueteltu em. pyynnön asiakirjaluettelossa. Linkki asiakirjaluetteloon sekä liiteasiakirjoihin löytyy tämän tarjouspyynnön linkeistä, Tarjouspalvelu.fi välilehdellä "Liitteet ja linkit". Tarvittaessa asiakirjat voi tilata tulosteena Grano Oy:n kopiolaitokselta, jossa ne on tallennettuina Sokopro:n projektipankissa maksutta 1. sarja/tarjoajaehdokas.

HUOM. Tarjouspyynnön kohdassa "Liitteet ja linkit" on omat Sokopro-linkit sekä kaupallisiin että teknisiin asiakirjoihin. Sokopro-linkin URL-osoite tulee kopioida internetselaimen (esim. Google Chorome) osoitekenttään. Mahdollinen lisäkirjeaineisto tullaan jakamaan vastaavalla tavalla Sokopro-linkkeinä.

II.2.4.4 Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen valinta

Hankinnassa kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on halvin hinta. Laatutekijät on huomioitu tarjoajaehdokaan soveltuvuusvaatimuksissa, jotka on lueteltu tarjouspyynnön kohdassa "Tarjouspyynnön muut ehdot / Soveltuvuusvaatimukset.

Filer

Navn Størrelse
Luukin leirikeskus; päärakennuksen peruskorjaus _liitteet1.zip 580 KB
Luukin leirikeskus; päärakennuksen peruskorjaus.pdf 299 KB
Luukin leirikeskus; päärakennuksen peruskorjaus_liitteet2.zip 73,17 MB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark