Kudoskuljetusautomaatti

Information

Direkte tildeling
21-09-2020 14:16 (GMT+02:00)

Indkøber

Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Arttu Aarnio Arttu Aarnio
Keskussairaalantie 19
40620 Jyväskylä
Finland
0215978-7

Tildelingsinformationer


Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä on pyytänyt tarjouksen histologian kudoskuljetusautomaatista LEICA HistoCore PELORIS 3 uuteen sairaala Novaan patologian osastolle. Laitteistohankintaan on varattu määräraha investointisuunnitelmassa.

Hankintayksikkö päätti toteuttaa hankinnan suorahankintana perustu-en hankintalain 40 §:n 2 momentin 2 kohdan mukaiseen
suorahankintaperusteeseen ja Hankintayksikön tarpeisiin. Hankintayk-sikkö katsoo jäljempänä esitettävin perustein, että järkeviä vaihtoeh-toisia ratkaisuja ei ole olemassa, eikä tällaisilla tarjouspyynnön ehto-jen kaventamisella pyritä keinotekoisesti vähentämään kilpailua.

Hankintayksikkö pyysi tarjouksen ImmunoDiagnostic Oy:ltä joka on Leica laitteiden ainut maahantuoja Suomessa.

Hankintayksikön tiedossa ei ole toista yhtä suuren kapasiteetin ns. perinteistä kudoskuljetusautomaattia. Laitteella on pystyttävä proses-soimaan myös ns. makrokasetteja sekä laitteella on pystyttävä aja-maan kahta erilaista kudoskuljetusohjelmaa yhtäaikaisesti. Suuren kapasiteetin laite mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja näytteiden nopeamman käsittelyn yhtäaikaisesti.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark