Kiinteistöarviot

Information

Offentligt udbud
23-04-2020 14:14 (GMT+02:00)
25-05-2020 11:00 (GMT+02:00)

Indkøber

Järvenpään kaupunki Järvenpään kaupunki
Petra Pantsar Petra Pantsar
Hallintokatu 4
04400 Järvenpää
Finland
0126541-4

Tidsfristen er overskredet

Kort beskrivelse

Järvenpään kaupunki käyttää konsulttien laatimia kiinteistöarviointeja päätöksenteon tukena kaupungin luovuttaessa tai hankkiessa maaomaisuutta, tai käyttöoikeutta tällaiseen alueeseen ja/tai tilaan.

Kaupunki luovuttaa tai antaa vuokralle omistamiaan kiinteistöjä lähtökohtaisesti avoimella tarjouskilpailulla. Kun luovutus tai hankinta, joko vuokra- tai omistusoikeudella, tehdään ilman tarjouskilpailua, on puolueettoman kiinteistöarvioijan arvioitava kiinteistön markkina-arvo tai markkinaperusteinen vuokrataso (valtiontukisääntely, kuntalaki).

Kiinteistöarvioista kilpailutetaan puitesopimus, johon valitaan 3 toimittajaa. Arviokirjoista pyydetään tässä tarjouspyynnössä antamaan kaksi erityyppistä vakiohintaa. Vakiohintaiset arviot tullaan hankkimaan vuorotellen puitesopimustoimittajilta. Kaikki vakiohinnoittelun ulkopuoliset arviot kilpailutetaan erikseen puitesopimustoimittajien kesken.
Arviokirja arvioitavasta kohteesta tilataan lähtökohtaisesti ennen myynti- tai vuokrausneuvotteluja kohteen omistajan toimesta. Arviokirjan on oltava kirjallinen ja arviointimenetelmien tehtävään soveltuvia, arvion tulee perustua toimeksiannossa määriteltyihin asiallisiin olettamiin ja markkina-arvo tulee perustella kattavasti kiinteistöarvioinnin standardeja noudattaen.

Arvioitsijan tulee edustaa puolueetonta ja riippumatonta tahoa. Arvioijalta vaaditaan riittävää koulusta ja pätevyyttä (AKA) sekä erityisesti laajaa kokemusta kiinteistöalalta ja toimintaympäristöstä/-markkinasta.

Filer

Navn Størrelse
Kiinteistöarviot_liitteet.zip 732 KB
Kiinteistöarviot.pdf 278 KB

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark