Espoo Marketing Oy:n verkkopalvelun tekninen toteutus ja ylläpitopalvelu

Information

Direkte tildeling
17-07-2019 10:28 (GMT+02:00)

Indkøber

Espoo Marketing Oy Espoo Marketing Oy
Sari Mäkisalo Sari Mäkisalo
Otakaari 5
02150 Espoo
Finland
1627645-8

Tildelingsinformationer

Hankintalain 40 § 2 momentin 2 kohdan mukaan hankintayksikkö voi valita suorahankinnan, jos teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta.

Projektissa käytettävä alustaratkaisu on Drupal, versio 8. Jotta projektin tuotos mukailisi Drupal-sovellusten laatustandardeja, toimittajan projektitiimin osaamisvaatimuksiin kuuluu Acquia Drupal -sertifiointi. Lisäksi projektitiimiltä vaaditaan sekä suomen- että englannin kielen osaamista.

Hankinta toteutetaan suorahankintana Siili Solutions Oyj:ltä, joka on jo toteuttanut Launchpad-alustan toteutuksen. Siili on kokenut ohjelmistotalo ja Drupal-osaaja. Siilin koko projektitiimillä on projektiin vaadittavat osaamisvaatimukset täyttävät Acquia Drupal -sertifioinnit sekä tarvittava kielitaito. Palveluiden tekniset alustat tullaan integroimaan, ja ylläpito myöhemmin yhdistämään, jotta ylläpidon kustannukset saadaan minimoitua.

Edellä esitettyyn viitaten Espoo Marketing Oy katsoo, että kyseinen palvelu voidaan hankkia Siili Solutions Oyj:ltä suorahankintana.

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark