Felles løsning for billettering, kasse og booking

Information

1
Felles løsning for billettering, kasse og booking
Kontrakt
IKT tjenester og programvare
May Lindtner
Over EØS terskelverdi
IK144929729
Seksjon for digitalisering og innovasjon
Byrådsavdeling for finans, næring og eiendom (BFNE)

Betingelser

Ikke anvendelig
Not Applicable
Netto 30 dage
NOK

Beskrivelse:

Kjernefunksjonaliteten til løsningen er å dekke krav til kasse, booking og billettkjøp, inklusiv automatiske prosesser for dagsoppgjør, avstemming, avvikshåndtering og oppdatering av regnskapet. En forutsetning er at løsningen er fullt integrert med Bergen kommune sitt økonomisystem - UBW økonomi.
 
Det er et overordnet mål i Bergen kommune at prosesser skal digitaliseres i størst mulig grad, større grad av selvbetjening og bruk av flest mulig fellesløsninger for å unngå duplisering av funksjonalitet i flere systemer. Det er derfor behov for en skyløsning med fokus på brukervennlighet og selvbetjeningsmuligheter for kasse, booking og billettkjøp til aktiviteter i kommune.

Ved ungdomskolene betaler elevene lunsj i kantinen med et påfyllingskort som er knyttet til dagens kasseløsning. Kunden ønsker en samlet løsning som inkluderer påfyllingskort med muligheter for digital påfylling.

Leverandører

Navn Primær kontakt Telefon
Data Nova AS Henning Slåtten +47 24 09 35 00

Mercell A/S

En del af Mercell, en af Europas ledende aktører inden for formidling af information mellem indkøber og leverandør på det professionelle marked. CVR nr. 25698851

Kontakt

Klik her for at gå til support

+45 63 13 37 00
Mercell A/S | B!NGS
Vesterbrogade 149
, 1620 København V, Danmark