Fagarbeiderundersøkelsen

Information

03 - Meddelande om tilldelning av kontrakt
Förhandlade förfaranden under konkurrens
2018-02-08 23:01 (GMT+01:00)

Inköpare

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Mads Aure Mads Aure
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norge
970018131

Kort beskrivning

Arbeidet med kvalitet i fagopplæringen skalbidra til at elever og lærlinger får en relevant opplæring i et godtlæringsmiljø, og at de gjennomfører opplæringen. Kvalitetsutvikling handler omå sette mål, iverksette relevante tiltak for å nå målene og å vurdere om måleneer nådd.

Utdanningsdirektoratet skal framskaffeinformasjon om kvalitet i opplæringen som grunnlag for nasjonalpolitikkutvikling. Direktoratets arbeid med kvalitet i fagopplæringen ernærmere omtalt i dokumentet Kvalitet ifagopplæringen. Beskrivelse av kvalitetsvurderingssystemet for skole oglærebedrift (Utdanningsdirektoratet).

Som del avinformasjonsinnhentingen og kunnskapsgrunnlaget i kvalitetsutviklingsarbeidet,har Utdanningsdirektoratet ansvaret for flere brukerundersøkelser, for eksempelElevundersøkelsen, Lærlingundersøkelsen og Lærebedriftundersøkelsen. Disse treundersøkelsene gir bl.a. informasjon om elevers og lærlinger læringsmiljø påskole og i bedrift.


 

 

 

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige