Request for information - RFI - Autonomous Tactical Cellular LTE System

Information

2016-09-17 14:41 (GMT+02:00)

Inköpare

Forsvarets forskningsinstitutt Forsvarets forskningsinstitutt
Tom Michael Sørsveen Major Tove Kristin M. Johansen
Postboks 25
2027 Kjeller
Norge
970963340

Kort beskrivning

Dette er en RFI (request for information) og ikke en utlysning som skal resultere i en kontrakt.

Forsvaret ønsker å få vurdert i hvilken grad kommersielle produkter basert på sivile standarder kan møte det økende militære overføringsbehovet mellom taktiske enheter og samtidig tilrettelegge for interoperabilitet mellom nasjoner. Som et ledd i denne vurderingen gjennomfører FFI i 2016 et eksperiment med feltmålinger av rekkevidde og tilgjengelig overføringskapasitet mellom en autonom, mobil LTE-basestasjon (eNB og EPC montert i et feltkjøretøy) og terminalutstyr (UE) montert på soldater og i kjøretøyer.

For 2017 er planen å ta dette et skritt videre og studere hvordan flere slike autonome LTE-basestasjoner kan samvirke. Oppgaven vil være å studere oppførsel og ytelse til et system bestående av flere autonome LTE-basestasjoner, koblet sammen ved hjelp av ulike kommunikasjonsteknologier (bakkebasert eller luftbårent/satellitt). Målet er å finne fram til fleksible, effektive, robuste og sikre metoder for slikt samvirke.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Tactical%20LTE%20interconnection.docx 162 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige