Request for information - RFI - Autonomous Tactical Cellular LTE System

Информация о тендерe

17.09.2016 14:41 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Forsvarets forskningsinstitutt Forsvarets forskningsinstitutt
Tom Michael Sørsveen Major Tove Kristin M. Johansen
Postboks 25
2027 Kjeller
Норвегия
970963340

Информация о тендере

Dette er en RFI (request for information) og ikke en utlysning som skal resultere i en kontrakt.

Forsvaret ønsker å få vurdert i hvilken grad kommersielle produkter basert på sivile standarder kan møte det økende militære overføringsbehovet mellom taktiske enheter og samtidig tilrettelegge for interoperabilitet mellom nasjoner. Som et ledd i denne vurderingen gjennomfører FFI i 2016 et eksperiment med feltmålinger av rekkevidde og tilgjengelig overføringskapasitet mellom en autonom, mobil LTE-basestasjon (eNB og EPC montert i et feltkjøretøy) og terminalutstyr (UE) montert på soldater og i kjøretøyer.

For 2017 er planen å ta dette et skritt videre og studere hvordan flere slike autonome LTE-basestasjoner kan samvirke. Oppgaven vil være å studere oppførsel og ytelse til et system bestående av flere autonome LTE-basestasjoner, koblet sammen ved hjelp av ulike kommunikasjonsteknologier (bakkebasert eller luftbårent/satellitt). Målet er å finne fram til fleksible, effektive, robuste og sikre metoder for slikt samvirke.

Закупочная документация

Название Объем
Tactical%20LTE%20interconnection.docx 162 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00