Veiledende kunngjøring – fagsystemer for vedlikehold av vei og park med tilhørende elektriske installasjoner (Asset Management)

Information

Förhandsmeddelande
01 - Förhandsmeddelande
2022-12-04 07:07 (GMT+01:00)

Inköpare

Bergen kommune Bergen kommune
Innkjøp konsern Innkjøp konsern
Maj-Britt Brobakke Maj-Britt Brobakke
Postboks 7700
5020 BERGEN
Norge
964338531

Kort beskrivning

Bergen kommune planlegger konkurranse for anskaffelse av en helhetlig Asset Management løsning for Bymiljøetaten for å sikre bedre oversikt og innsikt som grunnlag for beslutningsstøtte og effektive arbeidsprosesser. Bymiljøetaten benytter i dag flere ulike fagsystemer, men har behov for å ta kontroll på alle relevante anleggsdata med tilhørende interessentdata i en mer fremtidsrettet arkitektur.

Formålet med anskaffelsen er å få på plass IKT-løsninger som dekker Bymiljøetatens sine behov for drift og forvaltning av veier, parker og friområder, offentlige byrom og tilhørende elektriske anlegg.

Anskaffelsen skal omfatte en eller flere IKT-løsninger som vil inngå i en helhetlig Asset Management løsning for Bymiljøetaten i Bergen kommune.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige