Veiledende kunngjøring – fagsystemer for vedlikehold av vei og park med tilhørende elektriske installasjoner (Asset Management)

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
04.12.2022 07:07 (GMT+01:00)

Buyer

Bergen kommune Bergen kommune
Innkjøp konsern Innkjøp konsern
Maj-Britt Brobakke Maj-Britt Brobakke
Postboks 7700
5020 BERGEN
Norwegen
964338531

Short description

Bergen kommune planlegger konkurranse for anskaffelse av en helhetlig Asset Management løsning for Bymiljøetaten for å sikre bedre oversikt og innsikt som grunnlag for beslutningsstøtte og effektive arbeidsprosesser. Bymiljøetaten benytter i dag flere ulike fagsystemer, men har behov for å ta kontroll på alle relevante anleggsdata med tilhørende interessentdata i en mer fremtidsrettet arkitektur.

Formålet med anskaffelsen er å få på plass IKT-løsninger som dekker Bymiljøetatens sine behov for drift og forvaltning av veier, parker og friområder, offentlige byrom og tilhørende elektriske anlegg.

Anskaffelsen skal omfatte en eller flere IKT-løsninger som vil inngå i en helhetlig Asset Management løsning for Bymiljøetaten i Bergen kommune.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen