CAR Projekt - Opsætning og drift af ladestandere til elbiler

Information

Förhandsmeddelande
23 - Social and other specific services – concessions
2020-06-04 12:27 (GMT+02:00)

Inköpare

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune
Mette Rasch Pedersen Mette Rasch Pedersen
Ullasvej 23
3700 Rønne
Danmark
26696348

Anbudet er kansellert

Kort beskrivning

Bornholms Regionskommune (herefter "BRK") ønsker at forbedre mulighederne for at oplade elbiler på Bornholm. BRK har fået muligheden for at forbedre infrastrukturen og fremme e-mobilitet via CAR-projektet (Creating Automotive Renewal), hvor BRK er projektpartner og gennemfører et pilotprojekt (herefter "Pilotprojektet").

Den udbudte kontrakt er kategoriseret som en koncessionskontrakt med en anslået værdi under tærskelværdien i koncessionsdirektivet. Kontrakten er dermed ikke underlagt koncessionsdirektivets bestemmelser om udbudsproces, men konkurrenceudsættes bl.a. for at sikre, at kontrakten indgås på markedsvilkår.

Ovenstående betyder, at udbudsprocessen alene er underlagt de regler, som fremgår af dette dokument. Brug af betegnelser som "udbud", "udbudsproces" og lignende skal derfor ikke forstås som en henvisning til de regler, som gælder for egentligt udbudsprocesser, men er alene henvisninger til de procesvilkår, som følger af dette dokument.

Dokument

Namn Filstorlek
Udbudsbetingelser - CAR.pdf 785 KB
Bilag A - Tilbudsliste - CAR.xlsx 20 KB
Kontraktudkast - CAR.pdf 926 KB
Kravsspecifikation - CAR.docx 42 KB
Kortmateriale - CAR-projekt.pdf 5,31 MB

Mercell Svenska AB

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 031 360 60 00
Mercell Svenska AB | Kämpegatan 6, 41104 Göteborg, Sverige