CAR Projekt - Opsætning og drift af ladestandere til elbiler

Информация о тендерe

Prior information notice
23 - Social and other specific services – concessions
04.06.2020 12:27 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Bornholms Regionskommune Bornholms Regionskommune
Mette Rasch Pedersen Mette Rasch Pedersen
Ullasvej 23
3700 Rønne
Дания
26696348

Закупочный конкурс прерван

Информация о тендере

Bornholms Regionskommune (herefter "BRK") ønsker at forbedre mulighederne for at oplade elbiler på Bornholm. BRK har fået muligheden for at forbedre infrastrukturen og fremme e-mobilitet via CAR-projektet (Creating Automotive Renewal), hvor BRK er projektpartner og gennemfører et pilotprojekt (herefter "Pilotprojektet").

Den udbudte kontrakt er kategoriseret som en koncessionskontrakt med en anslået værdi under tærskelværdien i koncessionsdirektivet. Kontrakten er dermed ikke underlagt koncessionsdirektivets bestemmelser om udbudsproces, men konkurrenceudsættes bl.a. for at sikre, at kontrakten indgås på markedsvilkår.

Ovenstående betyder, at udbudsprocessen alene er underlagt de regler, som fremgår af dette dokument. Brug af betegnelser som "udbud", "udbudsproces" og lignende skal derfor ikke forstås som en henvisning til de regler, som gælder for egentligt udbudsprocesser, men er alene henvisninger til de procesvilkår, som følger af dette dokument.

Закупочная документация

Название Объем
Udbudsbetingelser - CAR.pdf 785 KB
Bilag A - Tilbudsliste - CAR.xlsx 20 KB
Kontraktudkast - CAR.pdf 926 KB
Kravsspecifikation - CAR.docx 42 KB
Kortmateriale - CAR-projekt.pdf 5,31 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00