Følgeevaluering av fusjon nye NTNU

Informācija

Atklāts konkurss
01.09.2015 09:33 (GMT+03:00)
07.10.2015 15:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

NTNU NTNU
Tove Strømman Tove Strømman
Jonsvannsveien 82
7491 Trondheim
Norvēģija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Formålet er å skaffe kunnskap og grunnlag for løpende å vurdere om tiltakene og aktivitetene som blir igangsatt og gjennomført i eller som følge av fusjonen, bygger oppunder at målene som ligger til grunn for fusjonen kan bli oppnådd. Følgeevalueringen skal også kartlegge og vurdere hvorvidt og hvordan fusjonen påvirker virksomheten og de virksomhetsresultater som oppnås – både kvantitativt og kvalitativt - innenfor tidsperioden som evalueringen skal pågå. Evalueringen gjennomføres som en underveisevaluering, og forventes ikke å kartlegge hvilke langsiktige resultater og effekter fusjonen vil medføre.

Kunnskap fra evalueringen skal bidra til at nye NTNU beveger seg i riktig retning i forhold til fusjonens overordnede og langsiktige hensikt. For å høste fortløpende gevinster av kunnskapene som framkommer, bl.a. for å justere aktiviteter og tiltak, skal det være løpende dialog mellom evaluator og oppdragsgiver. Det kan være aktuelt å opprette en referansegruppe.

Følgeevalueringen skal ta utgangspunkt i begrunnelsene og målene for fusjonen slik disse uttrykkes i styrevedtakene de fire institusjonene har gjort, fusjonsplattformen, og i kongelig resolusjon av 19. juni 2015.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija