Anskaffelse av rammeavtale på flyttetjenester

Informācija

Atklāts konkurss
19.06.2015 17:59 (GMT+03:00)
11.08.2015 13:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

HELSEDIREKTORATET HELSEDIREKTORATET
Susanne Hadler Susanne Hadler
Universitetsgata 2
0130 OSLO
Norvēģija
983 544 622

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Helsedirektoratet ønsker å inngå en rammeavtale for flyttetjenester i og mellom Helsedirektoratets lokasjoner i Oslo og Trondheim. Det er ikke aktuelt med flytting mellom de to byene, kun innad i hver by. Helsedirektoratet vil knytte til seg en leverandør med god kompetanse og tilstrekkelig kapasitet til å utføre flyttinger som følge av endringer i Helsedirektoratet. I forbindelse med rammeavtalen er det også ønskelig at leverandørene kan tilby tilleggstjenester som beskrevet i pkt. 2.2.5. Dette er ikke et obligatorisk krav og rammeavtalen kan også tildeles leverandører som ikke tilbyr disse tjenestene.

Det er svært vanskelig anslå leveransens verdi, men det estimeres at verdien vil være mellom kr. 1 000 000 og 5 000 000 ekskl. mva. Dette er et uforpliktende estimat for kunden.

Det skal i 2015 være en gjennomgang av organiseringen i helseforvaltningen med sikte på effektivisering og forenkling. Det vil kunne medføre endringer i organiseringen av underliggende etater og IKT-området i dagens Helsedirektorat. Avtalene som inngås, må derfor også kunne benyttes av etater og virksomheter som tilkommer og/eller skilles ut fra Helsedirektoratet i avtaleperioden. Videre må virksomheter som skilles ut, ha anledning til å tre ut av avtalen på ønsket tidspunkt i avtaleperioden.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija