Prækvalifikation: Indkøb af ERP system til Movia

Informācija

05 - Contract Notice - Utilities
Slēgts konkurss
23.10.2014 14:05 (GMT+03:00)
24.11.2014 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Trafikselskabet Movia Trafikselskabet Movia
Jannik Krag Jannik Krag
GL. Køge Landevej 3
2500 Valby
Dānija
29896569

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Movia er Danmarks største trafikselskab med cirka 212 millioner passagerer om året, 477 buslinjer og ti lokalbanestrækninger. Movia står for planlægningen af bus-, flex- og lokalbanetrafikken i Østdanmark. Movia er som trafikselskab en særlig, lovbestemt offentlig virksomhed beslægtet med et kommunalt fællesskab. Movia betjener og finansieres af Region Hovedstaden, Region Sjælland og de 45 kommuner i de to regioner efter lovbestemte regler. Regionerne og kommunerne bestemmer selv, hvor mange buslinjer de vil have, og hvor tit busserne skal køre. De bestiller den ønskede bustrafik hos Movia, som herefter planlægger og koordinerer den samlede bustrafik på tværs af kommune- og regionsgrænser, så den hænger bedst muligt sammen – også med tog og metro. Movia råder ikke selv over busser, men udbyder kørslen i offentlig licitation og indgår kontrakter med private busselskaber, som herefter udfører kørslen. Movia udarbejder også køreplaner, laver trafikovervågning og markedsfører busserne. Movia varetager desuden den lovbestemte individuelle handicapbefordring for alle kommuner, patientbefordring for Region Sjælland, særlig kørsel til specialskoler for kommuner i Region Hovedstaden samt diverse fleksible kørselsordninger for kommuner, der ønsker det.

Movia anvender i dag et ældre Axapta system til økonomistyring, men ønsker at skifte til et mindre økonomistyringssystem. Dette idet det er blevet vurderet, at

  • Axapta overstiger Movias aktuelle og fremtidige behov
  • Et andet og mindre økonomistyringssystem vil passe Movia i kompleksitet og størrelse
  • Et andet og mindre økonomistyringssystem kan sikre billigere administration til fordel for Movias ejere
  • Et andet og mindre økonomistyringssystem vil være det bedste valg ift. en fremtidig paraplyorganisation.

Movia ønsker derfor

  • at indkøbe og implementere et andet og mindre økonomistyringssystem bestående af standardmoduler til Finans, Debitor, Kreditor, Projekt, Fakturering, Indkøb, Lager, Banking samt tidsregistrering.
  • at integrere til Movias eksisterende systemlandskab herunder løn administration, budgettering via TM1, rapportering via Movias datawarehouse og Performance Management system, samt integration til Movias indtægtsbaserede systemer, såsom Rejsekort, Webshop, kontrolafgiftsystem og Flextrafiks Planet
  • ligeledes at indgå aftale med en leverandør omkring et fremtidigt samarbejde omkring drift, videreudvikling og vedligehold af det nye økonomistyringssystem.
  • ved hjælp af et nyt økonomistyringssystem og en kompetent partner at skabe et mindre komplekst systemlandskab omkring økonomiopgaven.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Skabelon Pligtdokument.docx 33 KB
Skabelon Referencer.docx 26 KB
Skabelon Økonomiske nøgletal.docx 14 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija