Levering af sundt frokostmåltid til børn i Hørsholm Kommunes daginstitutioner

Informācija

Atklāts konkurss
01.04.2014 12:11 (GMT+03:00)
18.12.2013 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

HØRSHOLM KOMMUNE HØRSHOLM KOMMUNE
Vibeke Schytte Vibeke Schytte
Ådalsparkvej 2
2970 Hørsholm
Dānija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

7 daginstitutioner har valgt frokostordning
31.03.2014

Forældre i Hørsholm har nu stemt om, hvorvidt de ønsker frokostordning i deres barns daginstitution. Resultatet af afstemningen blev, at 7 daginstitutioner har valgt frokostordning, heriblandt 2 nye daginstitutioner – Gyngehesten og Børnehuset Skovvænget.

Forældrene i Hørsholm har stemt om, hvorvidt de ønsker frokostordning i deres daginstitution fra leverandøren Fru Hansens Kælder, som i forvejen leverer frokost til 5 daginstitutioner i kommunen. Resultatet blev, at 7 af kommunens 14 daginstitutioner har frokostordning fra 1. oktober 2014.

Daginstitutionerne Gyngehesten og Børnehuset Skovvænget får som noget nyt frokostordning fra 1. oktober 2014. De 5 daginstitutioner som allerede har frokost fra Fru Hansens Kælder fortsætter med frokostordningen. I de 5 daginstitutioner er der stor tilfredshed blandt forældrene med frokostmåltidet.

Pernille Schnoor (A) udtaler:
"Det glæder mig, at de daginstitutioner, der allerede nu har madordningen er så positive, at de vælger at fortsætte. Og så glæder det mig, at vi nu får to institutioner mere med i frokostordningen. Det er vigtigt for mig, at vores børn har mulighed for at få et sundt og varieret frokostmåltid i deres daginstitution. Frokostordningen giver også mulighed for, at frokosten bliver en pædagogisk aktivitet, som kan lære børnene nye ting."

Frokosttilbuddet fra Fru Hansens Kælder består af sund og varieret mad, med en økologiprocent på 75%. Prisen fortsætter uændret med at være 506 kr. for vuggestuebørn og 556 kr. for børnehavebørn.

 
Kontakt

Center for Dagtilbud og Skole
Ådalsparkvej 2
2970 Hørsholm

Telefon 4849 5250
dos-post@horsholm.dk

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija