[No heading]

Informācija

29.05.2013 12:21 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Oslo Universitetssykehus HF - Avdeling for strategi, anskaffelse og brukerstøtte Oslo Universitetssykehus HF - Avdeling for strategi, anskaffelse og brukerstøtte
Bjørn Tore Mølsæter Bjørn Tore Mølsæter
Postboks 4950 Nydalen,
0424 Oslo
Norvēģija

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

II.3) Kort beskrivelse av anskaffelsens art og omfang

Oslo Universitetssykehus HF har til hensikt å inngå rammeavtale for utskiftning av et større antall av volum-, og sprøytepumper. Man har pr i dag et omtrentlig antall på ca 1000 volumpumper og ca 1500 sprøytepumper av ulike fabrikater. I forbindelse med dette prosjektet ønsker vi å orientere oss godt i markedet og vil derfor invitere leverandørene til en presentasjonsdag der vi blir presentert aktuelle løsninger.Denne presentasjonsdagen vil bli avholdt i uke 25. For å delta på denne presentasjonsdagen bes leverandørene melde sin interesse via denne kunngjøringen snarest. Vi ønsker å ha en forholdsvis åpen agenda for denne presentasjonen, men det bes om at følgende punkter forberedes:

- Transportløsning

- Dockingløsning

- Protokoller (rutiner for oppdateringer ovs.)

- Ergonomi, arbeidsflyt.

Etter denne presentasjonen vil leverandørene få tildelt et område hvor de kan stille ut aktuelle produkter. Prosjektgruppen og andre intressenter skal da ha mulighet for en "hands-on" demonstrasjon.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=295821.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija