Skolebøker og læremidler for grunnskolen Sør-Varanger

Informācija

02 - Paziņojums par līgumu
Atklāts konkurss
25.02.2013 11:00 (GMT+02:00)
03.04.2013 13:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Finnut Consult AS Finnut Consult AS
Tollbugata 7
9811 VADSØ
Norvēģija
981539885

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

På vegne av Sør-Varanger kommune (Oppdragsgiver) inviterer vi med dette til åpen anbudskonkurranse – rammeavtale leveranse skolebøker og læremidler. Finnut
Consult AS bistår med gjennomføringen av anbudskonkurransen. 

Rammeavtalen vil omfatte levering av alle skolebøkene for Oppdragsgiver. For denne anskaffelsen legges det vekt på et bredt utvalg av skolebøker og tilhørende læremidler som skal dekke hovedbehovet for Oppdragsgiver. Produktene skal minimum tilfredsstille de til enhver gjeldende standardkrav for tiltenkt bruk og andre overordnede krav som stilles til skolebøker og læremidler. Produktene brukes som regel daglig og skal ha en kvalitet som tåler slikt bruk.

Etterspørselen baseres på det forbruket som Oppdragsgiver har i dag. Innkjøpet har de siste årene har variert mellom kroner 900 000 - 1 100 000 per år. Det historiske forbruket kan bare med store forbehold benyttes som anslag for forventet forbruk i kommende periode da behovet varierer og er til dels avhengig av faktorer utenfor Oppdragsgivers kontroll. Oppdragsgiver forplikter seg ikke til å kjøpe produkter for en fast sum, men kjøpe etter behov. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å kjøre egne anbud ved større innkjøp som bytte av læreverk eller lignende.

Oppdragsgiver har behov for:

  1. skolebøker og læremidler for grunnskolen og tilsvarende nivå inkludert lærerveiledninger, oppgavehefter, fasiter, kopieringsorginaler og lignende
  2. Pedagogisk konkretiseringsmateriell inkludert lese- og skrivetrening, begreps- og samtaletrening til bruk i undervisningen blant annet for fagene:
  • Matematikk, engelsk og norsk
  1. Lydbøker
  2. Digitalt undervisningsmateriell

Alt tilleggsstoff - uansett media - skal være inkludert i prisen på alle produktene, for eksempel Internett-basert informasjon og informasjon på CD, DVD eller lignende. Dersom Leverandør kan tilby digitale ressurser i form av lisenser knyttet opp mot lærebøker , fagnettsteder eller interaktive tavler skal dette oppgis.

Leverandøren skal ha muligheten til å tilby skolebøker fra alle forlag fordi Oppdragsgiver ut fra sine faglige, pedagoiske vurderinger, må ha fritt valg blant de skolebøkene som tilbys i markedet.



Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Konkurransegrunnlag 306 KB
Vedlegg 4 prisutfyllingsskjema 22 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija