Rammeavtale - ARK

Informācija

Atklāts konkurss
07.02.2012 09:40 (GMT+02:00)
01.03.2012 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Oslo Kommune, Rådhusets forvaltningstjeneste Oslo Kommune, Rådhusets forvaltningstjeneste
Bernt M. Vestlund
Rådhuset,
0037 Oslo
Norvēģija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Oslo kommune v/ Rådhusets forvaltningstjeneste, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av rådgivende arkitekttjenester for bygg og interiør (ARK).

Rådhusets forvaltningstjeneste er byggherre i Oslo rådhus, med ansvar for drift, vedlikehold og sikkerhet i bygningen. Forvaltningstjenesten er også praktisk ansvarlig for gjennomføring av alle representasjonsarrangementer, omvisninger og øvrig bruk av Rådhuset.

Oslo rådhus er et verdenskjent symbolbygg, og er et arkitekturmessig og bygningsmessig unikum. Da Rådhuset ble bygget tok arkitekter, ingeniører og håndverkere i bruk datidens aller mest moderne løsninger – enkelte løsninger er utviklet spesielt for Oslo rådhus og er enestående den dag i dag. Dette gir Rådhusforvalteren et viktig ansvar for å balansere fornyelse med bevaring innenfor alle områder, og det stilles derfor strenge krav til rådgivere og konsulenter som benyttes. Det er viktig for Rådhusets forvaltningstjeneste å ivareta husets egenart, samtidig som vår tid krever rehabilitering og modernisering.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=249481.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija