NTNU - Tunglaboratorium. Nytt klimaanlegg.

Informācija

Atklāts konkurss
03.01.2012 13:28 (GMT+02:00)
27.02.2012 14:00 (GMT+02:00)
10.02.2012 01:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Eiendomsforvaltning Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Eiendomsforvaltning
Reidar Eriksen
Høgskoleringen 8,
7491 Trondheim
Norvēģija

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Tunglaboratoriet på Tyholt skal få nytt klima- og varmeanlegg.

Bygget består av kjeller og en stor hall med flere mesaniner, motorceller etc. Det skal etableres nytt teknisk rom i kjeller.

I dag er bygget ventilert med flere mindre anlegg fra slutten av 1970-tallet. Disse er i svært dårlig forfatning både m.h.t. luftmengder/kapasitet, gjenvinning og automatisering. Alle eksisterende anlegg skal derfor rives i dette prosjektet og erstattes med nye balanserte systemer – til sammen 5 systemer.

Det finnes også veldig mange avtrekkssystemer i bygget. Dette er avtrekk fra mekaniske verksteder og sveiseverksteder, motorceller, ulike ventilstasjoner for gass etc. Disse avtrekksystemene skal i all hovedsak erstattes med nye.

Bygget har i dag elektrisk varme med direktevirkende panelovner og strålepanel i dag. Dette skal i sin helhet erstattes med vannbåren varme basert på radiatorer, fan-coils og vannbårne batterier i ventilasjonsaggregatene.

Systemet tilknyttes eksisterende varmeanlegg for bygget via varmeveksler.

Elektriske installasjoner for nye klima- og varmeanlegg skal medtas. Samtidig tas det sikte på å skifte ut eksisterende hoved- og underfordelinger, da disse er utført uten vern i null-leder. Hovedfordeling er i dag oppdelt i 3 separate tavler, hvor en av tavlene er forsynt fra byggets nettstasjon NS1527, mens de to siste tavlene er forsynt ifra nabobygget. Det forutsettes å øke trafokapasitet i NS1527, og samle hele bygget ut i fra en felles ny hovedfordeling.

Det vil bli omfattende arbeider i eksisterende himlinger, som vil bli utskiftet med ny systemhimling. Belysningsarmaturer vil samtidig bli utskiftet med nye armaturer.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=243848.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Veiledning_nedlasting_dokumenter.docx 214 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija