Rammeavtale konsulenttjenester tjenesteutvikling Altinn

Informācija

02 - Paziņojums par līgumu
30.11.2011 14:46 (GMT+02:00)
07.12.2011 13:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Brønnøysundregistrene Brønnøysundregistrene
Sissel Fiplingdal Sissel Fiplingdal
Havnegata 48
8910 BRØNNØYSUND
Norvēģija
974760673

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Det skal inngås rammeavtaler med en eller flere leverandører for levering av tjenester knyttet til tjenesteutvikling i Altinn-løsningen. Dette omfatter flere fagområder, slik det er definert i konkurransegrunnlaget. Det kan gis tilbud på en eller flere av områdene.

Brønnøysundregistrene er oppdragsgiver for anskaffelsen og innkjøpssentral for deltakerne i Altinn-samarbeidet.  I dag er 38 virksomheter innenfor offentlig sektor med i Altinn-samarbeidet. Flere offentlige virksomheter (herunder også kommuner og fylkeskommuner) vil kunne slutte seg til samarbeidet, og vil få fullmakt til å avrope på rammeavtalen(e). Det vises til https://www.altinn.no/no/Toppmeny/Om-Altinn/Formal/ for en oversikt over deltakere i Altinn-samarbeidet per i dag. Det vises forøvrig til konkurransegrunnlaget

Rammeavtalen skal ha en varighet på 1 år fra kontraktsetablering, med opsjon for Oppdragsgiver til å forlenge avtalene med inntil 1+1+1 år.

Tilgang til konkurransegrunnlag og vedlegg får man elektronisk i konkurransegjennomføringsverktøyet Mercell ved at man trykker på fanebladet ”Gi tilbud”, og deretter på knappen ”Jeg ønsker å tilby” evt. ”Jeg ønsker ikke å tilby”.

Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, kan du ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.

 

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija