Kjøp av elkraft til Tolletatens lokasjoner

Informācija

Atklāts konkurss
11.03.2024 14:35 (GMT+02:00)
26.01.2024 11:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Tolletaten Tolletaten
Hajra Kausar
Tollbugata 1A
0152 Oslo
Norvēģija
974761343

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Tolletaten inviterer til åpen anbudskonkurranse med sikte på å inngå rammeavtale for kjøp av elektrisk kraft med en leverandør. Kraftleverandøren skal dekke behov for elektrisk kraft, samt tilleggsprodukter/-tjenester. Dette omfatter elektrisitetsforsyning til anlegg som inngår i Tolletatens virksomhet, uavhengig av deres geografiske beliggenhet over hele Norge.

Formålet med konkurransen er å sikre at Tolletaten oppnår konkurransedyktige priser på elektrisk kraft i de kommende årene. Dette vil gi en stabil og kostnadseffektiv strømforsyning som støtter Tolletatens ulike oppgaver og ansvarsområder. I tillegg er det viktig at den valgte leverandøren har kapasitet til å levere den fysiske elektriske kraften som Tolletaten til enhver tid måtte trenge, for å sikre en pålitelig og bærekraftig strømforsyning.

Leverandør skal tilby spotpris med påslag (Nord Pool Spots områdepris time for time) som kraftprodukt for alle Tolletatens lokasjoner.

Gjennomfakturering av nettleie og avgifter:

Det er ønskelig at leverandøren av kraft fakturerer kraft, nettleie og avgifter på samme fakturadokument. Netteier skal sende fakturaopplysninger for nettleie og avgifter (forbruksavgift, enova-avgift, merverdiavgift mv.) til kraftleverandør for gjennomfakturering til Tolletaten. Dersom leverandøren av kraft ikke kan levere kraft, nettleie og avgifter på samme fakturadokument, gis et kronepåslag per faktura, se Bilag 4- Prisskjema. Leverandøren vil stå som ansvarlig for rettidig betaling av nettleie og avgifter til netteier.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija