Keilalahdentien ja Keilalahdenpuiston yleisten alueiden rakentaminen

Informācija

Tieša piešķiršana
12.06.2023 16:30 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Espoon kaupunki Espoon kaupunki
Pasi Heiskanen Pasi Heiskanen
PL 640
02070 ESPOON KAUPUNKI
Somija
0101263-6

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Kaupunginhallitus on 22.5.2023 hyväksynyt Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmalle perustettavan yhtiön tai perustettavien yhtiöiden lukuun erillisellä päätöksellä myytävän tontin toteuttamiseen liittyvän julkisten osien toteutussopimuksen. Sopimuksen mukaiset julkiset osat koostuvat Keilalahdentien ja Keilalahdenpuiston yleisistä alueista.

Keilaniemen eteläosaan johtava Keilalahdentie sijaitsee tällä hetkellä Varman tontin alueella. Varman Hankkeen toteuttaminen edellyttää Keilalahdentien ja siihen liittyvän kunnallistekniikan siirtämistä Varman tontin itäpuolelle. Keilalahdentie on ainoa ajoneuvoliikenteen katuyhteys Keilaniemen eteläosaan.

Sopijapuolten kesken on todettu, että Keilalahdentien siirtäminen ensin omana hankkeenaan ja sen jälkeen Varman Hankkeen toteuttaminen omana hankkeenaan on epätarkoituksenmukaista kokonaistaloudellisesti, aikataulun kannalta ja ympäristön kannalta. Lainvoiman saaneen asemakaavanmuutoksen mukaan Varman tontti ja Keilalahdentie ovat niin ahtaassa paikassa Kehä I:n liikennealueen ja itäpuolisen jo rakennetun korttelialueen välissä, että tarkoituksenmukaisin ratkaisu on toteuttaa Varman Hanke ja Keilalahdentien siirto yhtenä yhtenäisenä hankkeena.
Työvaiheiden yhdistäminen ja teettäminen yhteisen työmaajohdon alaisena parantaa alueen turvallisuutta työvaiheiden aikana, selkeyttää alueen käyttöä ja helpottaa työvaiheiden yhteensovitusta ja on kokonaistaloudellisesti edullista.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija