Tietopyyntö: LUC Kulunvalvontajärjestelmä

Informācija

02.11.2022 12:40 (GMT+02:00)
16.11.2022 14:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Lapin ammattikorkeakoulu Oy Lapin ammattikorkeakoulu Oy
Petri Ronkainen Petri Ronkainen
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi
Somija
2528792-5

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Hankintayksikön tavoitteena on tämän Tietopyynnön perusteella hankkia tarvittavaa tietoa kulunvalvontajärjestelmistä. Kartoitamme tietoja tuotteiden ja palveluiden tarjoajista, niiden saatavuudesta sekä tarjolla olevien tuotteiden / palvelujen luonteesta ja sisällöstä. Tietoa voidaan hyödyntää myöhemmin hankintakilpailutuksessa.

Hankinnan kohteena ovat kulunvalvontajärjestelmän uusiminen Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston toimitiloissa Kemissä, Torniossa ja Rovaniemellä.

Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää kulunvalvontajärjestelmän hankintaan liittyviä kysymyksiä. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti hankinnan kohdetta koskevaa tietoa.

Mahdollisilta tarjoajilta pyydetään tietoa hankintaan liittyviin kysymyksiin. Liitteenä olevat alustavan suunnitelman mukaiset hankinta-asiakirjat ovat teknillisen vuoropuhelun pohjustuksia ja ne eivät ole hankintayksiköitä sitovia asiakirjoja vaan esimerkkejä mahdolliseen kilpailutukseen liittyen.

Tarjoajat voivat vapaasti kommentoida liitteenä olevien asiakirjojen pohjalta mahdollista toteutusratkaisua niin tuotteiden kuin palveluiden osalta.

Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti hankinnan kohdetta koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tämä asiakirja ja sen liitteet eivät ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö.

Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan kulunvaltonvajärjestelmän hankintaa tämän tietopyynnön pohjalta. Päätökset mahdollisen hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään tietopyynnön / markkinakartoituksen jälkeen.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
LUC Kulunvalvontajärjestelmä.pdf 247 KB
LUC Kulunvalvontajärjestelmä.zip 723 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija