Markedsundersøkelse (RFI) for anskaffelse av FDV-løsning for divisjon Drift og vedlikehold Saksnummer: 21/132935 Dokumentets dato:

Informācija

30.06.2021 12:22 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Statens vegvesen Statens vegvesen
Leif Oddbjørn Møller
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer
Norvēģija
971032081

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Divisjon Drift og vedlikehold er vegeier for store deler av europa- og riksvegnettet i Norge, og har ansvar for at drift og vedlikeholdsaktiviteter utføres. Divisjonen har i dag ikke tilfredsstillende IT-systemstøtte for forvaltning og vedlikeholdsstyring, og har behov for en felles FDV-løsning på tvers av fagområder (bru, tunnel, veg i dagen, mfl.). Divisjonen ønsker å etablere IT-støtte som kan hjelpe med blant annet å ha god kontroll på eiendeler, tilstandsutvikling, vedlikeholdsplaner, arbeids- og økonomistyring.

Divisjonen har etablert et virksomhetsutviklingsprosjekt for å forbedre arbeidsprosesser, data og IT-system i tråd med beste praksis internasjonalt (ISO 55000 Asset Management).

I denne markedsundersøkelsen ønsker prosjektet å få bedre innsikt i markedet for en FDV-løsning (Enterprise Asset Management) som kan fungere som et sentralt nav for divisjonen til vedlikeholdsstyring.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
ITT_333158.zip 951 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija