Lapin AMK Info- ja viestintäjärjestelmä

Informācija

04.08.2020 13:50 (GMT+03:00)
31.08.2020 14:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Lapin ammattikorkeakoulu Oy Lapin ammattikorkeakoulu Oy
Petri Ronkainen Petri Ronkainen
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi
Somija
2528792-5

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Hankintayksikön tavoitteena on tämän Tietopyynnön perusteella hankkia tarvittavaa tietoa kiinteistöinformaatiojärjestelmistä, teknisistä ominaisuuksista sekä käytettävyydestä tulevaa järjestelmä kilpailutusta varten.

Kiinteistöinformaatiojärjestelmällä tarkoitetaan tässä yhteydessä kiinteistöihin sijoitettavien näyttötaulujen informaation keskitettyä ja hajautettua hallintaa, eri toimijoiden tarpeet huomioiden. Informaatiosisällön tuottajina ovat mm. kiinteistöpalvelu, kirjastopalvelu ja viestintäpalvelu.

Järjestelmän käyttäjinä ovat Lapin AMK ja Lapin korkeakoulukirjasto, joiden toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Kemissä ja Torniossa. Järjestelmän tulee olla laajennettavissa kaikkien Lapin korkeakoulukonsernin osapuolien käyttöön.

Järjestelmän käyttöönottaminen, hallinta ja rajapinnat on oltava yhtenäinen, helppokäyttöinen ja sovelluttava eri toimijoiden käyttöön.
Toimittajien on ilmoitettava mitä järjestelmä mahdollistaa, esitettävä käyttökohteet sekä referenssit.

Ensisijaisesti olemme kiinnostuneet pilvipalveluna tuotetusta järjestelmästä. Toimittajan on selvitettävä mitkä ovat käyttäjän velvoitteet, jotta järjestelmän käyttöönotto voidaan toteuttaa. Ympäristön tekniset vaatimukset, kuten kaapeloinnit, näyttölaitteiden vaatimukset, mahdolliset palvelin vaatimukset jne. tulee kuvata. Järjestelmän tarjoamien rajapitojen kuvaus niiltä osin, kuin niitä on tarjolla, esim. tilanvaraustietojen osalta. Toimittajalta pyydetään kuvaus tuotteen elinkaaren hallintamallista, esimerkki käyttöönottoprojektista, sekä tuotteen ylläpidon ja hinnoittelun ratkaisuista. Lisäksi tarjotuista koulutuksista järjestelmän käyttäjille.

Tietopyyntöön vastanneilta järjestelmätoimittajilta pyydetään mahdollisesti järjestelmän esittely. Pyynnön esittelystä tekee LUC -IT -palvelut.

Tavoitteena on toteuttaa järjestelmän kilpailutus ja hankinta 2021 vuoden aikana.

Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää Info- ja viestintäjärjestelmän hankintaan liittyviä kysymyksiä ja hinta-arvioita. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti hankinnan kohdetta koskevaa tietoa, jotta mahdollinen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö vaan tarkentava markkinakartoitus eli tietopyyntö. Hankintayksikkö ei sitoudu toteuttamaan Info- ja viestintäjärjestelmän hankintaa.

Päätökset mahdollisen hankintaprosessin käynnistämisestä tehdään markkinakartoituksen jälkeen.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Lapin AMK Info- ja viestintäjärjestelmä.pdf 203 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija