Pesu- ja puhdistusaineiden, jätesäkkien, roskapussien, siivousvälineiden, pehmopapereiden, kertakäyttökäsineiden ja -astioiden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon puhdistusaineiden hankinta

Informācija

02 - Contract notice
Atklāts konkurss
28.04.2020 10:42 (GMT+03:00)
19.05.2020 12:00

Pasūtītājs

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Tarja Kokkonen Tarja Kokkonen
PL 1100, Vantaan kaupunki
FI-01030 Vantaa
Somija
0124610-9

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Vantaan kaupungin hankintakeskus kilpailuttaa Vantaan kaupungin ja Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n ateria- ja puhtauspalvelujen ammattikäyttöön tarkoitetut pesu- ja puhdistusaineet ym. alla mainitut tuoteryhmät. Hankinta on jaettu kuuteen (6) eri osa-alueeseen: – Osa-alue 1a / Ateriapalvelujen pesu- ja puhdistusaineet sekä tekniset ja muut palvelut – Osa-alue 1b / Ateriapalvelujen muut pesu- ja puhdistusaineet – Osa-alue 2a / Puhtauspalvelujen pesu- ja puhdistusaineet, jätesäkit ja roskapussit, siivousvälineet, saniteettipaperit, kertakäyttöiset käsipyyhkeet sekä kertakäyttö- ja suojakäsineet – Osa-alue 2b / Puhtauspalvelujen muut pesu- ja puhdistusaineet – Osa-alue 3 Kertakäyttöastiat – Osa-alue 4 Sosiaali- ja terveydenhuollon puhdistus ja desinfektioaineet. Hankintoja voivat tehdä Vantaan kaupungin eri toimialat, liikelaitokset sekä kaupungin enemmistöosuudella omistamat osakeyhtiöt: VTK Kiinteistöt Oy -konserni ja Kaunialan sairaala.

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija