Kranaattilaatikoiden 155 TKR hankinta

Informācija

Paātrināts slēgts konkurss
14.11.2019 15:51 (GMT+02:00)
22.11.2019 14:00 (GMT+02:00)

Pasūtītājs

Puolustusvoimat Puolustusvoimat
Puolustusvoimien logistiikkalaitos Puolustusvoimien logistiikkalaitos
Hatanpään valtatie 30
33541 Tampere
Somija
0952029-9

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Hankinnan kohteena on kuusipuusta valmistettava kranaattilaatikko, jota käytetään 155 TKR -kranaattien varastointiin, maastojakeluun ja kuljettamiseen suoraan loppukäyttäjälle tai logistisen ketjun eri väliportaille. Kranaattilaatikoita kuljetetaan soveltuvien maasto- ja maantiekuorma-autojen kuormatiloissa ja erilaisissa perävaunuissa. Laatikoita käsitellään traktorin ja trukin piikein sekä kantorivoista. Kranaattilaatikoiden tekniset vaatimukset esitetään tarkemmin tarjouspyynnössä. Piirustuksiin, vastaanottovaatimuksiin ym. tarjouksen tekemiseen liittyviin asiakirjoihin on tutustuttava Puolustusvoimien tiloissa tarjouspyynnössä esitettynä aikana. Valitulta toimittajalta edellytetään logistista kykyä hoitaa valmistus ja toimitus annettujen määräaikojen sisällä.

Tuotantoerää ennen on toimitettava koe-erä, jonka hyväksynnän jälkeen annetaan kirjallinen hankinnan teknisen asianhoitajan allekirjoittama lupa tuotantoerän valmistamiselle, koe-erä sisältyy tilauksen määrään. Materiaalien varastointi- ja kuljetusjärjestelyt tulee valitun toimittajan vastuulle. Tarkemmat ehdot esitetään tarjouspyynnössä. Toimitusehto DAP Haapajärvi, Finland (Incoterms 2010).

Puitesopimus on voimassa kolme (3) vuotta sopimuksen allekirjoituksesta. Sopimus sisältää kranaattilaatikoiden valmistuksen arviolta seuraavasti:

1. sopimusvuosi: 15 000 kpl - 25 000 kpl

2. sopimusvuosi: 0 kpl - 20 000 kpl

3. sopimusvuosi: 0 kpl - 20 000 kpl.

Yllä ilmoitettu hankintamäärä ei sido hankintayksikköä, muuta kuin ensimmäisen sopimusvuoden 15 000 kappaleen osalta. Ilmoitettu määrä on vain arvio, ja todellinen hankittavien kranaattilaatikoiden määrä sopimuskauden (3 vuotta) aikana voi olla pienempi kuin ilmoitettu arvio.

Tarjouskilpailu toteutetaan rajoitettuna EU-hankintamenettelynä julkisista puolustus- ja turvallisuushankinnoista annetun lain (myöh. putu-laki, 1531/2011) mukaisesti. Hankinnan kohde on puolustus- ja turvallisuushankintalain 5 §:n 2 momentin 1 kohdan tarkoittama puolustustarvike, sillä kyse on Euroopan unionin yhteisen puolustustarvikeluettelon (2019/C 095/01) ML4.b.2 kohdan (Varustus, jolla on kaikki seuraavat ominaisuudet: 1. ne on erityisesti suunniteltu sotilaskäyttöön; ja erityisesti suunniteltu 'toimiin', jotka liittyvät johonkin seuraavista: a. ML4.a kohdassa tarkoitetut tuotteet (ML4.a: Erityisesti sotilaskäyttöön suunnitellut pommit, torpedot, kranaatit, savuammukset, raketit, miinat, ohjukset, syvyyspommit, raivauspanokset, -laitteet ja -pakkaukset, "pyrotekniset " laitteet, patruunat ja harjoitustarvikkeet (eli laitteet, joilla simuloidaan näiden tuotteiden ominaisuuksia)) mukaisesta tarvikkeesta, jonka käyttötarkoitus on sotilaallinen. Lain kohdan käyttö on perusteltua, sillä hankinnan kohteena oleva kranaattilaatikko on erityisesti suunniteltu toimiin, jotka liittyvät kranaattien käsittelyyn.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Kranaattilaatikoiden 155 TKR hankinta_liitteet.zip 173 KB
Kranaattilaatikoiden 155 TKR hankinta.pdf 235 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija