Kasvatusjärjestelmä

Informācija

18.09.2019 15:32 (GMT+03:00)
04.10.2019 13:00 (GMT+03:00)

Pasūtītājs

Turun yliopisto Turun yliopisto
Jaakko Uotila Jaakko Uotila
Yliopistonmäki
20014 Turun yliopisto
Somija
0245896-3

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir beidzies.

Lai saņemtu informāciju par iepirkumiem e-pastā, piesakieties, spiežot uz "Saņemt iepirkumu informāciju" lapas lejasdaļā!

Tämä ei ole hankintailmoitus, ennakkoilmoitus tai tarjouspyyntö vaan tietopyyntö ja kutsu markkinavuoropuheluun.

Turun yliopisto haluaa tietoa mahdollisista laitevalmistajista uudentyyppisen kasvatusjärjestelmän toteuttamiseen. Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoilla olevia ratkaisuja ja saada kattavasti niitä koskevaa ajantasaista tietoa markkinoista ja ratkaisumalleista. Laitteistolla kasvatetaan kasveja (puoli)suljetussa tilassa kontrolloiduissa olosuhteissa. Useita ympäristöparametreja seurataan ja säädellään laitteistoon rakennettavalla mittaus- ja ohjausjärjestelmällä käsittävällä kasvatuslaitteella. Tiedustelulla selvitetään valmiutta laitteiston tekniseen suunnitteluun ja valmistukseen. Olemme erityisen kiinnostuneita laitteistoon tarjottavien mittausjärjestelmien suorituskyvystä.

Tietopyyntö ja markkinavuoropuhelu eivät sido hankintayksikköä toteuttamaan hankintaa, eikä sido siihen osallistuvia yrityksiä tarjouksen tekemiseen mahdollisessa tarjouskilpailussa, eikä toisaalta tietopyyntöön vastaamatta jättäminen eikä markkinavuoropuheluun osallistumatta jättäminen estä tarjouksen tekemistä mahdollisessa tarjouskilpailussa. Tietopyyntöön vastaamisesta tai osallistumisesta markkinavuoropuheluun ei makseta korvausta.

Esitämme ensimmäisessä tapaamisessa oman näkemyksemme toteutettavasta laitteistosta. Sen jälkeen toivomme, että markkinatoimijat esittelevät oman sen hetkisen näkemyksensä mukaista kokonaisuutta esim. PowerPoint-esityksenä (max 20 min.). Esittelyjen jälkeen keskustellaan yhteisestä näkemyksestä mahdollisen tarkoituksenmukaisen laitteiston kokonaisuudesta. Työpajan tulos ei sido hankintayksikköä kilpailuttamaan vastaavaa kokonaisuutta.

Iepirkuma dokumentācija

Nosaukums Izmērs
Uuden kasvatusjarjestelman kuvaus.pdf 49 KB
Kasvatusjärjestelmä.pdf 189 KB

Vēlaties saņemt visaptverošu Jūs interesējošās nozares aktuālo iepirkumu informāciju?

Piesakieties Mercell un saņemiet paziņojumus par jaunākajiem iepirkumiem sev svarīgajās nozarēs 7 dienas bez maksas!

SIA Mercell Latvia

Daļa no Mercell grupas – viens no vadošajiem e-iepirkumu platformu un iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā.

Par uzņēmumu

Par mums
Kontakti

Sazinaties ar mums

Spiediet šeit, lai dotos uz atbalsta lapu

+371 22720771
SIA Mercell Latvia | Dzirnavu iela 37-43, LV-1010 Rīga, Latvija