Kohdunkaulan syövän seulontanäytteiden (hrHPV+PAPA tai hrHPV-nestepapa) tutkimuspalvelujen hankinta - Siun sote

Informacija apie pirkimą

21 - Social and other specific services – public contracts
Atviras konkursas
2018-12-15 10:25 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä
Sirpa Kuisma
Tikkamäentie 16, 7-talo 6. krs.
80210 Joensuu
Suomija
FI27320952

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Hankinnan kohteena on Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Siun sote) tarvitsemat kohdunkaulan syövän seulontanäytteiden (hrHPV+PAPA tai hrHPV-nestepapa) tutkimuspalvelut. Siun soten tavoitteena on löytää palveluntuottaja tuottamaan hankinnan kohteena olevaa kohdunkaulan syövän seulontanäytteiden tutkimuspalvelua Käypä hoito -suositusten mukaisesti siten, että hrHPV-testi on ensisijainen seulontatesti yhdistettynä HPV-positiivisille tehtävään PAPA-testiin. Sopimuskausi alkaa 1.1.2019 (tai kun kumpikin osapuoli on allekirjoittanut sopimuksen). Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva hankintasopimus molemminpuolisella irtisanomisajalla. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on palveluntuottajalla kuusi (6) kuukautta ja tilaajalla kolme (3) kuukautta. Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä lähtien, jonka aikana irtisanominen on kirjallisesti tehty. Tarjous on sitova ja se tulee laatia suomen kielellä.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva