Muovitiekartan käynnistysvaiheen konsulttipalvelu

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2018-11-29 11:30 (GMT+02:00)
2018-12-17 15:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Ympäristöministeriö Ympäristöministeriö
PL 35
00023 Valtioneuvosto
Suomija
0519456-1

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Vähennä ja vältä, kierrätä ja korvaa – muovitiekartta Suomelle sisältää ensiaskeleita koti uudenlaista, kestävää muovitaloutta. Tiekartan tekeminen on koonnut kasvavan joukon innostuneita ja osaavia toi-mijoita, jotka ovat olleet valmiita tarttumaan toimiin muovihaasteeseen vastaamiseksi. Monet muovi-tiekartan toimista etenevät nyt vauhdilla.

Toimeenpanon käynnistysvaiheessa on tärkeää varmistaa hyvä tiedonkulku ja koordinaatio eri toimija-tahojen välillä. Tiekartassa hahmoteltuja toimenpiteitä on myös tarpeen täsmentää ottaen huomioon eri tahoilla etenevät toimet. Toimenpiteisiin liittyviä kumppanuuksia tulee tukea ja vahvistaa, ja myös uudet toimijat saada luontevasti mukaan.

Tiekartan toteutuksen ensimmäinen tarkistuspiste on maaliskuussa 2019. Silloin järjestetään tiekarttaa valmistelleen yhteistyöryhmän ja tiekartan eri toteuttajatahojen yhteinen seurantatilaisuus, jossa arvi-oidaan toimenpiteiden käynnistymistä ja etenemistä. Tässä yhteydessä on tarkoitus järjestää myös laa-jempi yleisötapahtuma, jossa kerrotaan käynnistyneistä toimista ja hyvistä esimerkeistä muovihaastee-seen tarttumiseksi, ideoidaan ja keskustellaan mahdollisista jatkotoimista sekä haastetaan uusia toimi-joita mukaan. YM vastaa tämän tilaisuuden tila- ja tarjoilukustannuksista.

Ympäristöministeriö hakee muovitiekartan käynnistysvaiheen tueksi konsulttia. Tehtävän määrittely on kuvattu tarkemmin liitteissä.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Tarjouspyynt%C3%B6_muovi_aloitus_final.pdf 3,20 MB
Liite+1+muovi_aloitus_final.pdf 330 KB
Liite+2++soveltuvuusvaatim_aloitus_final.pdf 181 KB
Liite3+sopimusmalli_aloitus.pdf 193 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva