KIRKBI - Vejlevej 11 - Opførelse af boliger i hovedentreprise

Informacija apie pirkimą

Ribotas konkursas
2018-07-03 11:56 (GMT+03:00)
2018-08-24 12:00

Informacija apie pirkėją:

KIRKBI Invest A/S KIRKBI Invest A/S
Morten Jørgensen
Koldingvej 2
7190 Billund
Danija
31159830

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Den nye bebyggelse er et etagebyggeri, der ligger som en sammenhængende randbebyggelse langs Vejlevej og Hans Jensens Vej i Billund.

Bebyggelsen opføres i 6 etager med varierende højder.

Bebyggelsen indeholder 64 boliger, herunder både almindelige lejeboliger, almene boliger og plejeboliger. Sidstnævnte skal anvendes og etableres i tilknytning til det eksisterende plejecenter.

Bebyggelsen udføres arkitektonisk i stil med udformningen som ”Terrassehus”, hvor bygningen ønskes at fremstå som kubistiske klodser, der stables således at der opstår et relief med fremspring og lommer, der kan bruges som terrasser - et legende udtryk, hvor bebyggelsen er opbrudt i mindre enheder med varierende højder. Projektet indeholder en væsentlig grad af muret byggeri med stor fokus på bygningsmæssige detaljer.

KIRKBI Invest er delegeret bygherre på projektet, dvs. at de har overtaget udbudspligten for Boligforeningen Bovia og Billund Kommune.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva