Rammeavtaler for turnutstyr

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2017-04-02 17:21 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Norges idrettshøgskole Norges idrettshøgskole
Cecilie Sælør Fon Cecilie Sælør Fon
Sognsveien 220
0863 Oslo
Norvegija
971526033

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

I forbindelse med rehabilitering av Norges idrettshøgskole (NIH) skal det anskaffes nytt utstyr til turnsalen. Ettersom omfanget er stort og variert, er anskaffelsene delt opp i flere konkurranser. Det er tidligere inngått kontrakt for kjøp og installasjon av turngrop med trampoline, pegasus og landingsgrop. Det vil senere gjennomføres en konkurranse av det takhengte utstyret som skal i salen og dette er ikke omfattet av denne anskaffelsen.

NIH har gjennom denne konkurransen inngått to rammeavtaler med tilhørende service- og vedlikeholdsavtaler. Hver rammeavtale skal inngås med én leverandør. Tilbyderne kunne velge fritt om de ønsket å gi tilbud på en eller flere rammeavtaler. Avtalene ble tildelt uavhengig av hverandre. Service- og vedlikeholdsavtale ble tildelt samme leverandør som tildeles rammeavtalen for kjøp og levering av det relevante utstyret.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 21-03-2017
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Scandisport AS, 5258 Blomsterdalen, NO. Scandisport AS, Blomsterdalen, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva