Rammeavtaler for turnutstyr

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2016-12-21 09:13 (GMT+02:00)
2017-02-03 13:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Norges idrettshøgskole Norges idrettshøgskole
Cecilie Sælør Fon Cecilie Sælør Fon
Sognsveien 220
0863 Oslo
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

I forbindelse med rehabilitering av Norges idrettshøgskole (NIH) skal det anskaffes nytt utstyr til turnsalen. Ettersom omfanget er stort og variert, er anskaffelsene delt opp i flere konkurranser. Det er tidligere inngått kontrakt for kjøp og installasjon av turngrop med trampoline, pegasus og landingsgrop. Det vil senere gjennomføres en konkurranse av det takhengte utstyret som skal i salen og dette er ikke omfattet av denne anskaffelsen.

NIH skal gjennom denne konkurransen inngå to rammeavtaler med tilhørende service- og vedlikeholdsavtaler. Hver rammeavtale skal inngås med én leverandør. Tilbyderne kan velge fritt om de ønsker å gi tilbud på en eller flere rammeavtaler. Avtalene vil bli tildelt uavhengig av hverandre. Service- og vedlikeholdsavtale vil tildeles samme leverandør som tildeles rammeavtalen for kjøp og levering av det relevante utstyret.

Den totale verdien av begge rammeavtalene med service- og vedlikeholdsavtaler er anslått til mellom 2 700 000 og 3 500 000 kr ekskl mva. Begge rammeavtalenes varighet vil være to år. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge varigheten av rammeavtalene med ett år av gangen, inntil to ganger, slik at rammeavtalens totale, maksimale varighet vil være fire år (2 + 1 + 1 år). Tilsvarende vil gjelde for de tilhørende service- og vedlikeholdsavtaler.

Den vesentlige delen av rammeavtalenes verdi er planlagt som ett avrop med levering fra 1. juli 2017. Intensjonen med å inngå rammeavtaler er blant annet at det skal være rom for avvik ut fra de mengder som vil oppgis i konkurransegrunnlaget, og ytterligere kjøp etter den første hovedleveransen, og rom for å kjøpe fra hele den valgte leverandørens sortiment innenfor avtalens omfang. Selv om det er NIHs klare ønske å gjøre ett stort og samlet avrop som beskrevet ovenfor, må leverandørene være forberedt på avvik fra det beskrevne omfanget og på endret fremdrift, blant annet av budsjettmessige årsaker og som følge av endret fremdrift i rehabiliteringsprosjektet.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva