Anskaffelse av felles løsning innen bestilling og fakturabehandling - Prekvalifisering

Informacija apie pirkimą

Konkurencinis dialogas
2016-07-04 13:44 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Direktoratet for økonomistyring Direktoratet for økonomistyring
Hanne Olsen Stavrum Hanne Stavrum Olsen
Postboks 7154
0130 Oslo
Norvegija
986252932

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

DFØ ble etablert 1. januar 2004 (den gang Senter for statlig økonomistyring, SSØ), som et forvaltningsorgan underlagt Finansdepartementet. Virksomheten har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området. DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgavene til DFØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, å forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning samt levere økonomitjenester, herunder lønn- og regnskapstjenester, til om lag 75 prosent av de statlige virksomhetene. DFØ har også som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.

Målet med anskaffelsen er å inngå avtale om levering av en løsning med en felles fremtidsrettet plattform som vil dekke kundenes totalbehov innenfor hele prosessen “bestilling til betaling”. Den anskaffede løsningen vil inngå i regnskapstjenestene som DFØ tilbyr kundene.

Systemløsningen skal ha mulighet til å enkelt integreres med Unit4 Business World (tidligere Agresso), Ehandelsplattformen, aksesspunkter og andre nåværende og eventuelle fremtidige fagsystemer.

Se prekvalifiseringsgrunnlaget for utdypende informasjon.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse av felles løsning innen bestilling og fakturabehandling
Dato for kontraktstildeling: 29-06-2016
Antall mottatte tilbud: 4
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Basware, Drammensveien 288, 0216 Postboks 241 Lilleaker, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva